nedelja, 4. september 2016

Prosimo za promocijo Dulce Marie s strani Universal Music in MTV Slovenia


Ker je Dulce Maria izvajalka glasbene založbe Universal Music México, lahko za pomoč pri promociji prosimo tudi slovensko podružnico te založbe, Universal Music Slovenia. Našo založbo smo kontaktirali že pred leti, ko je izšel album Sin fronteras in takrat so nam zaradi visokega povpraševanja obljubili, da bodo album uvrstili na prodajne police trgovine Big Bang-a po vsej Sloveniji, a se to na žalost ni zgodilo.

Tokrat jih bomo prosili ali bi lahko na svojih družbenih omrežjih delili njene videospote ter informacije o izdajah njenih pesmi in albumov. V sporočilu jim lahko omenite, da je tako s prodajo pesmi No se llorar, kot tudi s pesmima Un minuto sin dolor ter Volvamos zasedla prvo mesto na digitalni platformi iTunes Slovenija. Omenite lahko tudi, da sta pesmi No se llorar ter Un minuto sin dolor na prvih mestih lestvice Vaši hiti radia Salomon.

Pomembno je, da prejmejo čim več naših sporočil, saj jih bomo tako spomnili, da ima Dulce pri nas še vedno veliko število oboževalcev. Seveda moramo biti v naših sporočilih tudi tukaj prijazni in spoštljivi. Založbi lahko zasebno sporočilo pošljemo na Facebooku.

Enako je potrebno storiti pri MTV-ju, le da se bomo pri njih osredotočili na videospote. Če jih že ne predvajajo, je potrebno doseči, da na njihovih družbenih omrežjih delijo linke njenih videospotov, da vsaj malce pripomorejo pri pevkini promociji pri nas.