četrtek, 30. junij 2016

Dulce Maria v intervjuju za Oye 89,7


Danes je imela Dulce Maria (za Slovenijo) kar precej nenavaden intervju. Radijska postaja Oye 89,7 jo je povabila na intervju v kombiju, s katerim so se vozili po glavnem mestu Mehike, medtem, ko je pevka odgovarjala na vprašanja. Ves čas intervjuja smo lahko spremljali prenos v živo preko Facebook live, ki ga je pripravila radijska postaja Oye 89,7

Najpomembnejši del intervjuja se je zgodil na začetku, ko je Dulce spregovorila o obisku Poljske in Slovenije, vse tri radijske voditelje, ki so jo spremljali, pa je učila izgovorjavo besede 'hvala'.

"Brez dvoma nas moji oboževalci sedaj spremljajo, zato bi to priložnost rada izkoristila ter se jim zahvalila za vso njihovo ljubezen in podporo. Prepričana sem, da nas spremljajo tudi iz Evrope ... Španije, Slovaške in Slovenije. To so neverjetno lepe države, kraji, za katere si nikoli nisem mislila, da jih bom obiskala. Neverjetno je, da so nekatera dekleta zelo, zelo dobro govorila špansko, čeprav je njihov jezik povsem drugačen. Sama jih nisem razumela, ko so govorile v svojem jeziku," je dejala, nato pa je voditeljem povedala, kako se v slovenskem jeziku reče beseda hvala.

Prvi del intervjuja si lahko pogledate TUKAJ, drugega TUKAJ ter zadnjega TUKAJ.