petek, 10. junij 2016

Dulce Maria svoje oboževalce navdihuje s svojim delom


Dulce Maria je znana po vsem svetu, zaradi česar jo uvrščajo med ene najbolj vplivnih ljudi med mladimi, saj ima na socialnih omrežjih že več kot 6 milijonov sledilcev. Nekdanja članica skupine RBD je očitno prevzela odgovornost, da bo med ljudmi širila pozitivna sporočila, saj želi s pomočjo svoje knjige, glasbe in kolekcije parfumov svojim zvestim oboževalcem dati navdih.

Pevka je izdala, da bo njen nov album izšel konec letošnjega leta, med pesmimi, ki se bodo nahajale na albumu, pa je tudi No se llorar, ki prinaša prav posebno sporočilo. "Ta pesem prinaša sporočilo ženskam, s katerim jih poskušam prepričati, naj ne vztrajajo pri stvareh, ki jih ne osrečujejo. Želim si, da se ne bi bale sprememb in bi se podale v iskanje svoje sreče," je dejala Dulce na tiskovni konferenci.

Šele pred dobrima dvema mesecema je poleg pesmi izdala tudi videospot, ki pa je že presegel 2 milijona ogledov. Na nov album bo pevka poskušala uvrstiti čim več pesmi, ki jih je napisala sama. Trenutno pa pevka svojo glasbo deli z izdajo nove kolekcije parfumov.

Tudi s ponovno izdajo knjige je zelo zadovoljna, saj je le ta presegla meje in je zelo uspešno prodajana v državah, kot so Urugvaj, Argentina, Brazilija in ZDA. "Zapisi v knjigi pomagajo številnim mladostnikom, ki preživljajo težke trenutke. Čeprav nisem fizično z njimi, ljudem veliko pomeni, da jim nekdo v takšnih trenutkih reče, naj bodo močni, naj živijo dalje," je dejala.


Dulce je sodelovala pri vseh postopkih izdelave parfumov, zato le ti nosijo njen pečat. Zatem, ko je združila moči s podjetjem Fraiche, je izdala, da so parfumi namenjeni ljudem z različnimi osebnostmi. "Te priložnosti ne vidim kot podjetništvo, temveč bolj kot nekaj raznolikega, nekaj, česar ne počneš vsak dan," je zaključila.

Vir: Milenio