petek, 17. junij 2016

Dulce Maria o nekdanjih članih skupine RBD


Osem let po razhodu uspešne mehiške skupine se sprašujemo, kakšen je odnos Dulce Marie z nekdanjimi člani skupine RBD. "Na žalost se ne vidimo velikokrat," je dejala pevka v intervjuju za revijo People. Kljub temu Dulce zagotavlja, da se zelo dobro razumejo.

"Med nami je veliko ljubezni, občudovanja in spoštovanja," je še dodala Dulce.


Ravno v tem mesecu se praznuje 10 let, odkar se je na mehiških televizijskih zaslonih predvajal zadnji del telenovele, zaradi katere je nastala skupina RBD: Rebelde. Kaj čuti mehiška zvezdnica sedaj, ko vidi katerega izmed prizorov iz te zgodbe? "Zelo se zabavam ob gledanju Roberte. Sedaj vidim, kako zelo sva se razlikovali in kako zelo pomembna je bila ta vloga v mojem življenju, tako v profesionalnem vidiku, kot tudi v zasebnem," je povedala Dulce.


Pevka in igralka priznava, da se časov RBD in Rebelde spominja z ljubeznijo. Nikoli ne bo pozabila ljubezni, ki so jim jo izkazali ljudje, koncertov, vseh glasov in vseh držav, ki si jim odprle svoja vrata in svoja srca. Pevka priznava, da nima veliko informacij o dokumentarcu, ki ga pripravlja producent Pedro Damián o skupini. "Odkrito povedano, nimam veliko informacij o tem. Ta projekt ustvarja Televisa," je dejala.

Pri svojih 30. letih, nekdanja članica skupine RBD svojo glasbeno kariero nadaljuje še z večjo močjo in navdušenjem. S pesmijo No sé llorar napoveduje svoj tretji studijski album. "S to pesmijo vabim vse, da postavimo meje, ne sme nas biti strah reči ne, ne smemo se bati sprememb, poiskati moramo svoje sanje, braniti naše ideje in reči ne znam jokati zaradi stvari, ki tega niso vredne," je dejala.


Mehiška zvezdnica je izdala, da bo njen nov album izšel konec letošnjega leta. "Nekaj pesmi na albumu sem napisala sama. Na splošno bo na albumu mogoče slišati pesmi z močnimi sporočili. Pesmi bodo govorile o ljubezni, razočaranju, o temadiki, da je vedno treba vstati, ne glede na to, kolikokrat pademo," je izdala zvezdnica.


"Seveda je veliko stvari, ki jih želim doseči v življenju, imam še veliko sanj, ki jih želim izpolniti," je dejala Dulce, ki je kljub temu zelo zadovoljna z vsem, kar je dosegla v svoji samostojni glasbeni karieri.

"Bila sem prva mehiška glasbenica, ki je prejela platino ploščo za najbolj prodajan album v Braziliji, v letu 2015 sem prejela Kids choice awards ZDA za najboljšo latino izvajalko. Zelo sem vesela. To so veliki in pomembni dosežki, za katere se moram zahvaliti ljudem, ki me podpirajo. Zahvaliti se jim moram tudi za vso ljubezen, ki mi jo izkazujejo," je zaključila.

Vir: People