četrtek, 26. maj 2016

Povečajmo število ogledov videospotov Dulce Marie


Zelo pomembno je, da imajo videospoti Dulce Marie čim več ogledov iz Slovenije! Več ogledov kot bodo imeli videospoti iz naše države, bolj zanimivi bomo postali za založbo Universal Music, kar pomeni večjo promocijo njene glasbe pri nas ter seveda večje možnosti, da se čim prej znova vrne k nam.

Pripravili smo dve playlisti, ki bi ju bilo potrebno predvajati na YouTubu. Toda preden jih pričnete predvajati (tisti, ki nam boste pri tem pomagali), morate vedeti še nekaj malenkosti. Playlisti lahko predvajate samo v brskalniku, ki ne beleži zgodovine. Medtem, ko predvajate videospote ne smete biti vpisani v noben googlov račun. Playliste lahko nastavite na "ponavljanje" ter na hitrost predvajanja "2". Prvo pomeni, da se bodo videospoti predvajali od trenutka, ko boste playlisto nastavili ter seveda dokler ne boste zaprli zavihka. Drugo pa pomeni, da se bodo videospoti hitreje predvajali. Priporočljivo je, da pri tem utišate zvok računalnika.

Prva playlista se nahaja tukaj in vsebuje vse videospote, vsak drug videospot na playlisti pa je No se llorar, da se število ogledov čim prej poveča. Druga playlista se nahaja tukaj in jo sestavljajo samo videospoti pesmi No se llorar z namenom, da se čim prej poveča število ogledov. Predvajate lahko obe playlisti naenkrat, če le izpolnjujete vse pogoje, zapisane zgoraj.