sobota, 14. maj 2016

Dulce Maria prejela nominacijo za nagrado Premios Juventud 2016


Dulce Maria je tudi letos prejela nominacijo za nagrade Premios Juventud 2016, in sicer za pesem Dejarte de amar. Čeprav lahko zanjo glasujemo vsi, je to glasovanje malce bolj zapleteno, kot je bilo do sedaj, zato vam bomo podrobneje obrazložili kako poteka glasovanje.

Najprej je potrebno vaš spletni brskalnik razširiti s programom, ki bo vaš IP naslov računalnika spremenil na ameriškega. To pomeni, da boste na strani, kjer se glasuje, prikazani kot ameriški in ne slovenski državljani. To je sedaj novost, saj je glasovanje dovoljeno samo ameriškim državljanom. Najbolj priporočljiv program za to je HOLA, če uporabljate spletni brskalnik Chroome ali Firefox.

Ko imate nameščen program, nastavite svoj IP naslov na ameriškega, to pomeni, da izberete zastavico ZDA. Nato kliknite TUKAJ in odprla se vam bo stran za glasovanje. 

Nato na strani vpišete svoj mail, geslo in potrdite geslo (Mail, Password, Verify password) ter kliknete na Iniciar sesion. Glasovati morate v vseh kategorijah, sicer vaš glas ne bo veljaven. Več različnih mailov kot imate, večkrat boste lahko glasovali za Dulce.