petek, 6. maj 2016

Mega promocija Dulce Marie v Sloveniji!

Kot smo lahko videli v zadnjih nekaj mesecih, se naš trud lahko obrestuje, če smo le dovolj vztrajni in si nekaj res dovolj želimo. Tudi naše prošnje niso ostale neuslišane. pesmi Dulce Marie se predvajajo na nekaterih naših radijskih postajah, o njej pa pišejo na spletnih portalih revij in časopisov. Sedaj pa pripravljamo novo promocijo. Za vse tiste, ki želite pomagati, ste več kot dobrodošli. O vseh vaših dejavnostih nas lahko obveščate preko twitterja, v vsakem tweetu, povezanim s spodaj opisano promocijo pa uporabite hashtag #PromoSlovenija, poskušali bomo poskrbeti, da bo ves naš trud opazila tudi Dulce Maria!


Ker je pri nas še vedno veliko oboževalcev Dulce Marie, ki pa iz takšnih ali drugačnih razlogov ne sledijo pevkini karieri, obenem pa želimo pridobiti še kakšnega novega oboževalca, smo se odločili naša mesta (kjer je to seveda dovoljeno) napolniti z letaki (na sliki spodaj). Letake lahko vsakdo izmed vas natisne ter jih pusti na krajih, kot so knjižnice, trgovine, zdravniške ordinacije, občine, upravne enote skratka povsod, kjer so nastavljeni že drugi letaki. Pustite jih lahko tudi v raznih lokalih, barih ali kafičih, če vam za to seveda dajo dovoljenje. Letake lahko objavljate tudi na vseh Facebook računih slovenskih medijev (revij, časopisov, radijskih postaj), pošiljate jih lahko komurkoli preko socialnih omrežij. Pomembno je le, da se o Dulce pri nas čim več govori!
OPOZORILO: Letakov nikar ne lepite na panoje ali kamorkoli drugam, niti jih ne zatikajte za brisalce avtomobilov, saj lahko za to dejanje plačate visoko denarno kazen. 
Če želite letak, se zanj obrnite k @EsloveniaDulce (na twitterju), ki vam ga bo poslala.


Doseči moramo, da se bo videospot za pesem No se llorar predvajal na MTV Slovenija. Sporočila jim lahko pošljemo preko Facebooka ali Twitterja. V sporočilih jim lahko dodate tudi link videospota:


Če obiščete kakšno trgovino, v kateri prodajajo računalnike, tablice in telefone, lahko na razstavnih eksponatih, ki so povezani na internet, na čim več napravah nastavite videospot pesmi No se llorar, vendar ga ne dajte na predvajanje, temveč stisnite pavzo. Tako bodo nekateri, ki bodo prišli za vami, na razstavnih eksponatih najprej zagledali videospot.

Pesmi Dulce Marie je še naprej potrebno prositi na naših radijskih postajah, katerih seznam lahko najdete TUKAJ. Pomembno je tudi, da za novičke o pevki prosimo tudi revije in časopise, katerih seznam lahko najdete TUKAJ. V svojih sporočilih bodite prijazni in spoštljivi. Najbolj priporočljivo je, da jim pišete preko Facebooka, saj tam prejmemo največ odgovorov.
OPOZORILO: Revijam in časopisom sporočil ali mailov ne pošiljajte ob sobotah, nedeljah in praznikih, saj sporočil med temi dnevi ne prebirajo, temveč romajo naravnost v koš.

Naše televizijske programe je potrebno malce vzpodbuditi ter jim pisati, naj odkupijo pravice za predvajanje telenovele Corazon que miente. Pisali bomo programom POP TV, Planet TV, Kanal A, TV3 Medias ter NET TV. Pišete jim lahko preko Facebooka, maila ali pa Twitterja (če ga imajo).

Kot zadnje pa je zelo pomembno, da se med slovenskimi oboževalci čim večkrat predvaja videospot za pesem No se llorar. To pomeni, da je potrebno na spletnem brskalniku odpreti okno brez beleženja zgodovine ter ustvariti seznam predvajanja (ali pa uporabite TA seznam). Nastavite ga na repeat oziroma ponavljanje ter hitrost predvajanja na nastavitvah nastavite na dvojno hitrost. S tem bomo poskrbeli, da bo videospot imel čim več ogledov, obenem pa moramo poskrbeti, da bo videospot imel čim več ogledov iz Slovenije, saj lahko tudi takšna stvar (čeprav se zdi malenkost) pripomore k temu, da bomo lažje in hitreje Dulce znova pripeljali k nam. Če ne odprete okna brez beleženja zgodovine, ne smete biti vpisani na noben Googlov račun, da bo predvajanje pravilno.