četrtek, 9. julij 2015

Dulce Maria turnejo Sin Fronteras zaključila v Madridu

Dulce Maria se je na samostojno glasbeno pot podala leta 2010, kmalu zatem pa je že snovala načrte za drugo samostojno ploščo, Sin Fronteras. V želji, da bi izpolnila svoje sanje in svojo glasbo popeljala po vsem svetu, se je podala na turnejo, s katero je obiskala številne države Latinske Amerike ter Evropo. Julija 2014 je nastopila v Španiji, njenega koncerta pa so se udeležili tudi oboževalci iz Slovenije, Poljske in Slovaške, kjer je Mehičanka zelo poznana. Leto dni zatem se je vrnila v Evropo, da bi svoje oboževalce razvajala s svojo preprostostjo in veseljem. Tam je 4. julija tudi zaključila svojo turnejo.


Madrid je bil zadnji in najbolj emotiven postanek turneje, s katero se je Dulce Maria ustavila v Španiji. V španski prestolnici je na stotine oboževalcev prepevalo njene pesmi, s sabo so nosili plakate z ljubeznivimi sporočili, s pevko pa so skoraj dve uri obujali spomine na lepe in žalostne trenutke s pesmimi, katere je pevka prepevala na koncertu. Po koncertu se je oboževalcem zahvalila za njihovo brezpogojno podporo, poslovila pa se je z upanjem, da se kmalu zopet vidijo. Z vsemi svojimi sledilci je svojo zahvalo skupaj s fotografijo iz koncerta delila tudi na svojem Instagramu.

"Madrid! Ni besed, s katerimi bi lahko opisala vsa čustva, ki sem jih nocoj doživljala ... bila je magična noč! Bog nam ni postavil meja, zato smo vsi povezani. Vsakič, ko se srečamo ali skupaj zapojemo, vsak izmed nas prižge svečko upanja, ki se skupaj z našimi skrivnostmi, bolečino in veseljem dvigne do neba, tam pa se spremenijo v zvezde, ki nam kažejo pot do izpolnitve naših sanj. Rada vas imam. Hvala!" je zapisala pevka.


Čas, ki ga je preživela s skupino RBD, ji je poleg neverjetne izkušnje pustila tudi veliko število oboževalcev in občudovalcev po vsem svetu. Ravno zaradi tega ta njena želja, da bi obiskala čim več držav Latinske Amerike in Evrope, saj bi se le tako lahko približala vsem, ki ji ves ta čas izkazujejo brezpogojno ljubezen.

Po zaključeni turneji se je pevka odločila za krajše "počitnice", da bi obiskala razne kraje v Evropi. Na njenih socialnih omrežjih si lahko ogledate fotografije, na katerih devetindvajsetletnica pozira pred znamenitimi vrati Puerta de Alcala v Madridu, kot tudi pred znamenito baziliko Svetega Pavla v Rimu. 


Pevka je bila zelo osredotočena na svojo turnejo, saj je zaradi tega zavrnila ponudbo, da bi se na odru znova pridružila dekliški skupini Jeans, katere članica je bila v začetku leta 2000, vendar pa ne zavrača možnosti, da bi se jim na katerem izmed koncertov pridružila kot posebna gostja.