sreda, 29. julij 2015

Dulce Maria bo turnejo zaključila v Mehiki


Dulce Maria je napovedala, da po dobrem letu in pol pripravlja zaključek svoje turneje, ki naj bi se zaključila v njeni rodni Mehiki. Kljub številnim obveznostim, ki jih ima, pa pevka že išče material za svojo novo ploščo. 

Pevka in igralka je dejala, da koncerti za album Sin Fronteras potekajo že dobro leto in pol, še posebej je poudarila, da je velik del vseh nastopov potekal izven Mehike, obenem pa je dodala, da ravno zaradi tega pripravlja zaključek turneje, ki pa se bo zgodil v Mehiki, pred domačim občinstvom.

Ko so jo novinarji povprašali ali je že slišala novo pesem njene nekdanje sodelavke Anahi, je dejala, da na žalost še ni imela časa, obenem pa dodala: "Ko uresničuješ svoje sanje, je vsako delo, ki ga opraviš, pozitivno."

Čeprav ima veliko načrtov in ponudb je dejala, da že dobrih pet let ni nastopila v telenovelah, ker se je odločila bolj posvetiti glasbi. In čeprav ne izključuje vrnitve na male zaslone, je priznala, da je prejela kar nekaj ponudb za vloge v filmih, katere ne posegajo toliko v njen čas, namenjen glasbi.

V oddaji La Taquilla so pred kratkim dejali, da se pevka ni pripravljena pojaviti v reviji za moške, kar je Dulce komentirala tako: "Je veliko majhnih otrok, ki mi sledijo in resnično jim želim dati dobro, pozitivno sporočilo. In to je še en razlog, zaradi katerega moram zelo previdno izbirati prav vsak projekt."