nedelja, 19. avgust 2012

Show s 'sladkim' priokusom

18.8.2012, Farandula

Luis Fonsi, eden izmed najbolj romantičnih izvajalcev, se bo to noč predstavil v teatru Feria de Duran v Guayaquilu in prihaja v spremstvu velikih glasbenikov, med katerimi je tudi Dulce Maria (nekdanja članica skupine RBD), duo Dyland & Lenny in domač izvajalec Daniel Paez, poleg portoričanke Wide, ki je posebna povabljenka.

VARIEDAD. Luis Fonsi y Dulce María se presentaron anoche en Quito, en el Coliseo Rumiñahui.

Luis se počuti izjemno v Ekvadorju, poleg tega je to njegova prva priložnost obiskati glavno mesto in tam tudi nastopiti: "Končno imam priložnost nastopiti v Quitu, najbolj uživam biti na odru in deliti pesmi z novo publiko," je dodal pevec.
Po drugi strani je Dulce Maria na tiskovni konferenci povedala, da je: "izredno zadovoljna, saj bom lahko ves koncert pripravila s svojimi pesmimi ter promovirala ploščo Extranjera."
Pevka in igralka je prav tako izdala, da ima to noč pripravljeno presenečenje za vse oboževalce skupine RBD, za katere je povedala, da je "potrebno preteči še veliko časa, preden bi lahko prišlo do vnovičnega srečanja," omenjene skupine, saj "se vnovična srečanja ponavadi zgodijo šele 10 let po razpadu," je dodala.

Vir: http://www.lahora.com.ec/index.php/noticias/show/1101379062/-1/Un_show_con_toque_%E2%80%98dulce%E2%80%99.html#.UDDwD6nN88u