nedelja, 19. avgust 2012

Koncert Dulce Marie v Quitu

18.8.2012
Včeraj je Dulce priredila že drugi koncert v Ekvadorju. Na našo veliko srečo, so njeni oboževalci koncert posneli, zato si ga lahko ogledate na naslednjih posnetkih. Dulce je koncert pričela z Luno, nadaljevala je z pesmijo Irremediablemente, nad katero so oboževalci navdušeni.




Takoj za odpetima pesmima je pozdravila vse prisotne ter se jim zahvalila za pozornost. Sledila je pesem Se Como Duele, priredba, ki jo je posnela za svojo mini turnejo z Movistarom. V spomin na stare čase je zapela venček pesmi skupine RBD; Inalcanzable, Aun Hay Algo ter Solo Quedate En Silencio. Vsa dvorana ji je pritegnila in bila skoraj glasnejša od nje. 




Manjkala ni niti Quien Seras, pesem, ki jo je napisala sama in govori o tisti osebi, ki jo vsi tako skrbno pričakujemo, vendar pa je še nismo uspeli srečati. Seveda govorimo o tistem zelo znanem princu na belem konju. Pozabila ni niti na svoje glasbenike, ki so jo spremljali. Sledila je balada Ingenua, ki je ob začetnih tonih požela veliko krikov navdušenja.



Seveda ni pozabila na pesem, ki so jo njeni oboževalci poimenovali kar himna Dulce Marie. Seveda govorimo o pesmi No Pares, ki jo je pevka do današnjega dne odpela na prav vsakem koncertu odkar je izšla in je bila prvič predstavljena na koncertu v Hollywoodu. In končno so oboževalci dočakali pesem, ki je najavila samostojno pot mlade pevke: Inevitable. 



Za konec je Dulce prihranila izredno živo pesem Ya No, ki je pravzaprav kopija pesmi zelo popularne mehičanke Selene. Zatem se je Dulce poslovila. Oboževalci so sicer kričali "otra, otra" (še eno, še eno), vendar se pevka ni več vrnila na oder, saj je bil čas za Luisa Fonsija.




Seveda ni potrebno poudarjati, da je Dulce ves čas pela v živo. Le redki so primeri, ko poje na playback, ponavadi, ko nastopi na kakšnem televizijskem programu in morda kdaj na kakšnem koncertu, kjer zapoje samo eno ali dve pesmi. 

Ne smemo pa pozabiti na sinočnje presenečenje, ki ga je obljubila za vse oboževalce skupine RBD. Dulce je držala besedo in je resnično presenetila. Presenečenje je bil še en koncert v Quitu. Povsem nepričakovano se je pojavila na odru v Santa Eleni, kjer je vse navzoče navdušila z mini koncertom.

Vir videoposnetkov: @AlcaponesDM