sreda, 8. avgust 2012

Dulce zmagala v kar dveh kategorijah

8.8.2012
Dulce je bila nominirana v kar dveh kategorijah, in sicer Najboljša ženska izvajalka (Mejor Artista Femenina) in Najboljši pop izvajalec (Mejor Artista Pop). Glasovanje je bilo možno na spletni strani Premios Texas in kot kaže so se njeni oboževalci pošteno potrudili, saj je mehičanka zmagala v kar obeh kategorijah.

Najboljša ženska izvajalka (Mejor Artista Femenina)

Dulce je bila v tej kategoriji nominirana skupaj z Diano Reyes, Debi Nova in Belindo. Toda nobena od ostalih treh nominirank, ni bila kos 'vojski', kot Dulce rada kliče svoje oboževalce. 


"Najlepša vam hvala. Zame je velika čast prejeti to izjemno nagrado, zelo sem ponosna, da sem del latino skupnosti, da sem prisotna tukaj, na nagradah Texas. En velik krik za vse osebe latino, ta nagrada je samo za vas. Še enkrat hvala", je na odru takoj komentirala Dulce.

Najboljši pop izvajalec (Mejor Artista Pop)

V drugi kategoriji je bila Dulce nominirana z Leonelom Garcio, svojo bivšo 'sodelavko' iz skupine RBDAnahi ter izredno popularno fantovsko skupino v Mehiki, Reik. Tudi tukaj je Dulce pometla z konkurenco.


"Najlepša vam hvala. Po pravici povedano nagrada kot sama ni tako pomembna, pomembni so ljudje, ki te podpirajo. Vem da ste veliko glasovali zame in vem, da se ljubezni in naklonjenosti ljudi ne da kupiti in to vedno nosim v svojem srcu, tako kot glasbo. Še enkrat hvala. Nagrado posvečam vsem, ki ste tukaj, v Texasu in tudi ostalim, kjerkoli že ste. Zelo vas imam rada in z velikim ponosom bom odnesla moji dve nagradi. Hvala," se je Dulce zahvalila vsem prisotnim.

Kasneje je svoji nagradi ponosno pokazala tudi novinarjem na rdeči preprogi:









Vir fotografij in videoposnetkov: @DulceOnlineNews in @DMForoUnivision