petek, 17. avgust 2012

Dulce izpolnila želje in povzročila senzacijo v oddaji En Contacto

16.8.2012, Ecuavisa


Povzročila senzacijo in izpolnila želje, tako je mehiška pop diva Dulce Maria prispela v studijo oddaje En Contacto (V stiku), da bi začarala vse s svojo karizmatično in energično prisotnostjo.

Skupaj z Ursulo, Diegom, Suhico in Efrainom je Dulce delila zabavno jutro na zaslonih Ecuavise. In kako ne bi bilo zabavno z 'norostmi' našega najljubšega preroka Herculona, ki je preko USBMožgani predvajal preteklost pevke, ko je še sodelovala v Plazi Sesamo (Sezamovi ulici).

In za vse tiste, ki dvomijo v njegove sposobnosti, je veliki Herculon v pevkini prihodnosti napovedal stadione polne ljudi, kar bomo lahko zelo kmalu tudi videli, saj bo Dulce 17. in 18. avgusta nastopila v živo na koncertih zelo dobro poznanega portoričana Luisa Fonsija.

Toda ta osvajalski genij ni le uganil preteklosti in prihodnosti, temveč je tudi Dvoril Dulce in ji celo želel brati prihodnost iz nog! Čeprav ta za lase privlečena ideja ni bila potrebna, da bi izvedeli vse o njenih novih projektih:

"Trenutno sem povsem osredotočena na glasbo, toda v Mehiki se bo kmalu premierno predvajal film Alguien ha visto a Lupita?, ki sem ga posnela." Gre za mehiško-čilsko komedijo, v kateri igralka interpretira glavno junakinjo Lupito, mladenko, ki jo imajo vsi za noro in ki mora pobegniti iz norišnice, da bi dokazala nasprotno.

Po drugi strani pa je bila mehičanka ganjena z življenjsko zgodbo o Sixtu Cardenasu Castri, mladem sanjaču, ki se bori proti raku in katerega največja želja je bila spoznati Dulce Mario. Med solzami in nasmehi je imel Sixto priložnost deliti oder s svojo najljubšo pevko, ki mu je posvetila del pesmi                            Inevitable.

"Mislim, da je oseba, vredna občudovanja in zgled za vse nas, saj se je vedno vredno boriti, kajti upanje vedno umre zadnje," so bile besede Dulce Marie namenjene mladeniču, kateremu je izpolnila veliko željo.

Na koncu, zatem, ko je zapela eno od svojih uspešnic, Luna, je Hijo del Pueta (Sin pesnika) pričel s svojimi triki in poskušal osvojiti srce Dulce Marie s svojimi najbolj romantičnimi verzi.

Zabava, dinamika, nadarjenost in, zakaj ne, čutnost so bile sestavine, ki jih je Dulce prinesla v to neobičajno jutranjo oddajo En Contacto.

"Hvala vsem za priložnost, da lahko prinesem malce več moje glasbe v Ekvador."

Vir: http://ecuavisa.com/programacion-produccion-nacional/53583-dulce-maria-cumplio-suenos-y-causo-sensacion-en-en-contacto.html

Posnetek oddaje pa si lahko ogledate tudi na naslednjih videoposnetkih:




Vir: @DMForoUnivision