sreda, 8. avgust 2012

Na podelitvi nagrad Premios Texas

8.8.2012
1. avgusta je Dulce odpotovala v Texas, kjer so potekale prestižne in ene najpomenbnejših nagrad za latino glasbene izvajalce. Mehičanka je imela popolnoma zapolnjen urnik preden je sploh prispela v Texas. Najprej je morala opraviti vajo, saj je bila na podelitvi zadolžena za predajo ene izmed nagrad, imela pa je tudi svojo glasbeno točko in je hotela poskrbeti za čim boljši nastop.

Dulce na vaji
Dulce so ob pristanku najprej odpeljali v hotel, kjer se je nastanila ter se malce osvežila, nato pa se je odpravila na mesto, kjer so potekale nagrade, kjer je opravila vajo brez kakršnihkoli težav.












Dulce na številnih intervjujih
Po vaji je bil čas za številne intervjuje. Dulce je med novinarji zelo priljubljena, saj je vedno pripravljena spregovoriti kakšno besedo z njimi. Novinarji stojijo v vrsti ter čakajo nanjo, da jim posveti kakšno minutko sovjega časa.






Podpisovanje in druženje z oboževalci
Pozno popoldan je kar nekaj ur posvetila svojim oboževalcem. Organizatorji nagrad Premios Texas so razveselili številne oboževalce mlade pevke, saj so bili ravno oni tisti, ki so organizirali večurno podpisovanje, kjer so oboževalci lahko z Dulce spregovorili kakšno besedico, jo objeli, se z njo fotografirali ter seveda dobili njen avtogram. 




























Tako je uspešno zaključila prvi dan v Texasu, razveselila številne oboževalce, dajala intervjuje, vadila za svoj nastop... temu lahko na kratko rečemo še eden nov delovni dan v življenju Dulce Marie.

Vir videopsonetka in fotografij: @DMForoUnivision in @DulceOnlineNews