sreda, 10. maj 2017

Izšel je videospot za pesem Rompecorazones


Končno smo ga dočakali. Vse od koncerta v dvorani Teatro Metropolitan v Mehiki smo čakali na dan, ko bo na ogled nov videospot Dulce Marie za pesem Rompecorazones

Videospot je včeraj ob 11. uri zvečer pri nas izšel na digitalni platformi iTunes, kjer je po le nekaj minutah zasedel prvo mesto najbolj prodajanih videospotov v Sloveniji. Kot zanimivost lahko omenimo, da sta se včeraj oziroma danes med najbolj prodajanimi pri nas znašla kar dva videospota, in sicer se je na 28. mestu nahajal videospot za pesem Volvamos, katero je pevka posnela z Joeyjem Montano.


Videospot za pesem Rompecorazones še vedno zaseda prvo mesto na digitalni platformi iTunes Slovenija, vsi, ki bi si ga želeli legalno kupiti, ga lahko kupite TUKAJ.  Videospot je bil objavljen tudi na pevkinem VEVO kanalu na Youtubu in je v dobri uri zbral več kot 15.000 ogledov. Ogledate si ga lahko na spodnji povezavi.


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!