četrtek, 25. maj 2017

Presenetila je s fotografijo iz preteklosti


Na materinski dan, ki ga v Mehiki praznujejo 11. maja, je Dulce Maria prav posebno sporočilo na družbenih omrežjih namenila najbolj pomembni ženski v njenem življenju. 

"Hvala mama, da vedno korakaš z nami z roko v roki in nas spremljaš na vsakem koraku. Hvala ti za vso tvojo predanost in ljubezen. Hvala, da si nam posodila svoje telo, v katerem smo rasle. Hvala ti za tvoj pogum in za to, da si svoje življenje posvetila nam. Hvala ti, da nam vedno prisluhneš, daješ nasvete in si nam vedno na voljo. Zahvaliti se moram tudi Bogu, da te lahko imamo ob sebi in upam, da nas boš spremljala še mnogo let. Rada te imam. Hvala ti za vso ljubezen in skrb," je pevka zapisala na svojem Instagramu.


Čustveno sporočilo, ki brez dvoma jasno kaže na zaupanje in dober odnos, ki ga ima zvezdnica s svojo mamo. Dulce pa je sporočilo izkoristila tudi za čestitko mamam po vsem svetu. "Biti mama ne pomeni samo roditi otrok, temveč svoje življenje posvetiti krhkemu in nemočnemu človeškemu bitju, ki je povsem odvisno od tebe. To je ena izmed nalog, ki se nikdar ne konča," je zapisala.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Mega