ponedeljek, 28. november 2016

Pred natanko enim letom nas je obiskala Dulce Maria


Danes mineva natanko eno leto od dneva, ko je Dulce Maria obiskala Slovenijo. Bila je hladna novembrska sobota, čeprav je zunaj sijalo sonce, mi pa smo se na glavni železniški postaji tresli od živčnosti, medtem ko smo pričakovali prihod njenega vlaka iz Dunaja, ki je imel skoraj deset minut zamude. In čeprav pevko in igralko poznamo, vemo kakšne so njene navade in kakšna je do svojih oboževalcev, nismo bili pripravljeni na to, kar smo doživeli.

Povsem sproščeno je stopila iz vlaka med ljudi, ki so jo tam pričakali. Nekateri obrazi so ji bili znani, v veliki večini pa smo bili vsi zbrani zanjo popolni neznanci. A se je kljub temu vsem nasmehnila, nas prijazno pozdravila, se z nami fotografirala in se pričela povsem sproščeno pogovarjati. Prav vsaki osebi je dala občutek, kot da se poznamo že leta. 

Iz železniške postaje smo jo pospremili do parkirišča, kjer je nanjo čakal prevoz do hotela. Prvo stvar, ki jo je videla pred hotelom Lev je bila mehiška zastava, ki se je tam znašla povsem po naključju. Seveda je bila nad tem navdušena. 

In medtem, ko smo se kasneje spraševali ali Dulce s svojo prijateljico Iliano počiva v hotelu, sta obe raziskovali Ljubljano in Bled.

A photo posted by iF (@ifraga26) on
A photo posted by Dulce Maria (@dulcemaria) on
A photo posted by Dulce Maria (@dulcemaria) on
A photo posted by Dulce Maria (@dulcemaria) on

Za vse tiste, ki se lani niste imeli priložnosti udeležiti druženja z Dulce Mario, vam priporočamo, da to storite prihodnjič, ko nas obišče. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve ne boste obžalovali. Morda je bilo res malce drago, a smo kar nekaj mesecev pridno varčevali in rečemo lahko, da denarja še nikoli nismo zapravili na boljši način, kot je bil ta. Edina stvar, ki nam je manjkala in za katero upamo, da jo bomo uspeli dodati v prihodnjem letu, je bil koncert.