sobota, 26. november 2016

Dulce Maria se je poklonila umrlemu prijatelju Renatu Lopezu


V četrtek je Mehiko pretresla novica, da so v zapuščenem avtomobilu našli truplo igralca in voditelja Renata Lopeza, ki naj bi umrl pod streli trenutno še neznanih storilcev. Čeprav njegovo ime pri nas ni tako zelo poznano (ali pa morda sploh ne), ga je Dulce dobro poznala in je takoj, ko je izvedela to grozljivo novico, na družbenih omrežjih pustila kar nekaj sporočil.

"Srce me boli ob novici, da nas je zapustila oseba, polna svetlobe in topline. Ne morem verjeti, da so med nami ljudje, ki so pripravljeni drugemu vzeti življenje. Naj tvoja smrt ne bo zaman, Renato Lopez. Najverjetneje te je Bog poklical, ker te je želel imeti ob sebi. Z njim boš sedaj miren in svoboden. Molimo, da se končno konča tolikšno nasilje in zloba na našem planetu. Zbogom, dragi prijatelj. Čeprav včasih tega ne razumemo, ima Bog višji namen ob vsej tej bolečini in k sebi te je vzel, ker si bil dobra oseba," je zapisala.

"Ne morem spati. Ni mi ravno lahko gledati, kaj lahko povzroči zloba in pomanjkanje vere v duši nekaterih ljudi. Vsaka stvar na tem svetu prinaša za sabo višji cilj, tudi najhujša bolečina. In vse te stvari, ki se dogajajo vsak dan, nas spominjajo, kako zelo smo ranljivi in minljivi. Večno življenje nas ne čaka na tem svetu, vendar pa je potrebno ceniti ljubezen, življenje samo, družino, prijatelje ... Smo tujci in na tem svetu smo le na obisku. Poskrbimo da bo naš čas tukaj nekaj vreden. Bodimo svetloba v temi, dajmo ljubezen drugim. Nekoč se bomo znova našli," je še dodala čez nekaj časa.