nedelja, 28. avgust 2016

Dulce Maria zadovoljna s sodelovanjem s skupino OneRepublic


Pred nekaj dnevi je skupina OneRepublic izdala videospot za pesem Kids, ki je bil posnet v glavnem mestu Mehike. Med mehiškimi izvajalci, ki so se skupini pridružili na snemanjih je bila tudi pevka in igralka Dulce Maria. Tokrat svojega dela ni prispevala v glasbenem smislu, temveč kot model, ki ima bežen nastop v videospotu.

Pevka je izdala, da je skupina OneRepublic v Mehiki posnela dva videospota, a je trenutno izdala samo enega, in sicer za pesem Kids. "Ker oboji spadamo pod isto založbo, so me povabili k sodelovanju. Super izkušnja, saj sem z njimi preživela ves dan ter jih opazovala pri snemanju videospota," je dejala.

Pevka je priznala, da je bilo čudovito preživljati čas z njimi, se pogovarjati, privoščili so si tudi takose. Poudarila je, da so bili zvezdniki nad obiskom Mehike navdušeni, bili pa so tudi zelo dostopni. Izdala je, da jih občuduje in je velika oboževalka njihove glasbe. Zelo vesela je bila, da so med vsemi mehiškimi izvajalci za kratek nastop v videu izbrali ravno njo.