nedelja, 21. avgust 2016

Dulce Maria izdala, da kmalu prihaja nov single


V četrtek pozno zvečer, po kar nekaj dnevni odsotnosti iz socialnih omrežij, se je Dulce Maria pojavila v novem Facebook live, v katerem je vsem svojim oboževalcem želela izdati zadnje novice in novosti o njenem življenju in karieri.

Prenos v živo je pričela z zahvalo vsem, ki so pripomogli k skoraj 4. milijonom ogledov njenega videospota za pesem No se llorar ter za presežena 2 milijona ogledov videa z besedilom za pesem Dejarte de amar, ki je bila napisana posebej za telenovelo Corazon que miente in predstavlja novo etapo v njeni karieri.

Mislite, da vam prinašamo dobre novice? Seveda je tako! Pevka je z velikim veseljem izdala, da je skupaj s svojo ekipo že izbrala novi singl, ki bo zelo kmalu tudi izdan. Poleg tega je priznala, da je že slišala skoraj celoten album in je nad njim navdušena. Komaj čaka, da ga bomo lahko slišali tudi mi. Na celotnem albumu je potrebno urediti samo še dve pesmi, med katerima je tudi pesem Volvamos, ki jo je posnela v duetu s pevcem Joeyjem Montano.

Dulce Maria je priložnost izkoristila tudi, da se je vsem zahvalila za ves trud, ki smo ga namenili glasovanju za nagrade KCA Mexico 2016. Dala je vedeti, da se zaveda, s kakšnimi izredno talentiranimi izvajalci je nominirana, zato je tudi priznala, da dvomi, da bo kakšno nagrado tudi prejela. Vendar pa je zvezdnica jasno poudarila, da je ob vsem tem najbolj hvaležna za vso podporo, ki ji jo izkazujemo.

O svojem urniku je izdala, da je prišlo do sprememb pri njenem nastopu v Puebli, ki naj bi se izvedel 31. avgusta, vendar pa spremembe še niso potrjene. Gotovo pa je, da se bo nova etapa njene kariere pričela 17. septembra v kraju Nuevo Laredo. 

Izdala je še, da je tik pred prenosom v živo preizkušala oblačila, ki jih bo nosila na podelitvi nagrad KCA Mexico. Seveda pa tudi tokrat ni manjkal eden njenih nasvetov, ki so med njenimi prenosi v živo že stalnica.