nedelja, 28. avgust 2016

Dulce Maria izdala datum izida nove pesmi


Dulce Maria je izdala, da bo njen novi album septembra že skoraj v celoti pripravljen, manjka le še pesem Volvamos, ki jo je posnela s pevcem Joeyjem Montano. "Če se ne motim, bo 9. septembra izšla nova pesem, ki je drugi singl mojega prihajajočega tretjega albuma, ki bo izšel marca prihodnje leto. Album je že pripravljen, manjka le še pesem, ki sem jo posnela z Joeyjem Montano. Pesem je zelo dobra, a še ni dokončana," je dejala Dulce v intervjuju za oddajo Todo para la mujer.

Dulce je prepričana, da je prihajajoča pesem odlična in bo osvojila srca poslušalcev. Kmalu bo za pesem posnela tudi videospot. Naslova pesmi pa še ni želela izdati. Izdala je, da vsaka pesem na albumu prinaša prav posebno sporočilo, album pa je posnet v rock-pop žanru, z izjemo pesmi Volvamos z Joeyjem Montano, ki je urbana.

Ko je tema nanesla na domnevno nosečnost njene prijateljice Anahi, je pevka dejala: "Povsem odkrito povedano ne vem ali so te govorice resnične ali ne. Ne vem."

Izdala je še, da je trenutno osredotočena na pripravo koncertov, zato se ni pripravljena zavezati kakšnemu daljšemu televizijskemu projektu, čeprav se ne bi odrekla kakšni vlogi v filmu ali seriji, ki bi jo lahko uskladila s svojim urnikom.