sobota, 13. avgust 2016

Dulce Maria se je z oboževalci znova družila preko Facebook live prenosa


Dulce Maria je v torek na Facebooku pripravila kar dva prenosa v živo. Prvega je pripravila kar v svoji garderobi v Auditoriu Nacional, kjer je potekala prireditev Convencion BMB 2016. Spregovorila je o svojih vsakdanjih dogodivščinah. 

Navdušena nad dosežki prvega singla, No se llorar, se je Dulce zahvalila za vso podporo in se že veseli 4.000.000 ogledov, ki jih bo video kmalu dosegel na Youtubu. Pevka se je zahvalila tudi za vse glasove, ki jih zanjo namenjamo za nagrade KCA Mexico

O spremembi datumov turneje v Braziliji je dejala, da že pripravlja nove koncerte, v kar bo poskušala vložiti tudi svoje srce ter ponuditi nekaj novega, česar kot oboževalci nikoli ne bomo pozabili. Kmalu se je poslovila, pozdravila vse države (med njimi tudi Slovenijo), pred zaključkom prenosa pe je obljubila še en prenos med prireditvijo.



V drugem prenosu v živo je bila pevka že doma, kjer je pila svoj čaj, spregovorila pa je o svojih izkušnjah snemanja videospotov odkar se je podala na samostojno glasbeno pot pred dobrimi šestimi leti. Kot že veste je bil njen prvi samostojni album Extranjera, za pesem Inevitable pa je posnela prvi videospot. Videospot je posnela v Argentini, za Dulce pa je bil to prav poseben trenutek, saj je pesem napisala sama, na podlagi svojih izkušenj, napisala pa jo je kar v svoji sobi. 

Spomnila se je, da je med snemanjem videospota zaradi prahu in mačk, ki so se nahajali na snemalni lokaciji, dobila alergijske reakcije. Te alergijske reakcije so se pojavile v trenutku, ko je že bila naličena in bi morala biti pripravljena na snemanje. 

Naslednji videospot je posnela za pesem Ya no, v katerega je želela vključiti tematiko nasilja nad ženskami. Izdala je, da je snemanje tega videospota potekalo dobrih osemnajst ur. Še vedno se spomni kančka strahu, ki ga je doživljala ob snemanju 'nasilnih' prizorov z najetim igralcem, saj se je bala, da jo bo (seveda povsem nenamerno) poškodoval. 

Zatem je sledil videospot za pesem Ingenua, ki ga je posnela v Buenos Airesu, vanj pa je vključenih veliko njenih lastnih idej, ki ji veliko pomenijo. Dulce priznava, da se veliko ljudi poistoveti s tem videospotom, saj je v njem veliko stvari, ki nosijo prav poseben pomen. Ta videospot je tudi zaključil etapo albuma Extranjera.

Ob začetku nove etape v svoji karieri je izdala album Sin fronteras, katerega prvi single je bila pesem Lagrimas, ki jo poje v duetu s Julionom Alvarezom. Videospot je bil posnet v Malibuju, snemanja pa so potekala dobrih štirinajst ur. Najtežji trenutek na snemanju tega videospota zanjo je bil, ko je morala po cesti voziti precej star avto, kar je bila precej težavna naloga, saj je bila pri tem precej živčna.

Drugi singl iz tega albuma je bila pesem Antes que ver el sol. Snemanje videospota je potekalo v Mehiki. Snemanje je potekalo dva dneva, pričelo pa se je ravno na njen rojstni dan. Snemanje je bilo precej tvegano, saj je bilo zelo mrzlo, snemanje je potekalo na prostem, vsi pa vemo, da je pevka zelo zmrzljiva. 

Za zaključek te etape je sledil še videospot za pesem O lo haces tu o lo hago yo, ki je bil posnet v smislu hišne zabave. Na snemanjih sta se ji pridružili sestra Blanca in zelo dobra prijateljica. 

Za začetek te nove etape pa je Dulce Maria posnela videospot za pesem No se llorar, ki je pravzaprav prva pesem njenega tretjega samostojnega albuma. Videospot je bil posnet na mehiških ulicah , prinaša pa sporočilo, tako za moške kot za ženske, da ne vztrajamo v situacijah, ki nas ne osrečujejo.