četrtek, 11. junij 2015

HOLA: "Dulce Maria, najbolj elegantna stran uporniške ženske"

Pevka in igralka z, že več kot dvajset let dolgo kariero, v času katere je pozirala že v številnih oblačilih, katera so nastala pod prsti mehiških oblikovalcev.


Nekaj dni pred uradnim začetkom poletja, Dulce Maria pozdravlja zase najbolj pričakovan del letošnjega leta. Tega časa se ni veselila samo zaradi tega, ker se bližajo počitnice, temveč zato, ker bo v začetku poletja javnosti končno razkrila enega izmed projektov, na katerem je delala do sedaj. Prepričana je, da ji bo uspelo presenetiti oboževalce. Igralka se tej karieri posveča že več kot dvajset let in z revijo HOLA je delila svoje izkušnje, ki so se pričele leta 1990 - takrat je posnela svoj prvi reklamni oglas. 

Dulce, že v ranem otroštvu si vstopila v svet slave in medijske pozornosti. So bile to tvoje sanje?
"Da. Pri petih letih sem že obiskovala studije, v katerih sem snemala reklamne oglase. Toda pri 11. letih sem s skupino KIDS prvič stopila na oder, takrat sem si rekla: 'tukaj si želim biti, to je moj prostor'."

Po več kod dvajsetih letih v tej karieri, še vedno uživaš v tem, kar delaš?
"Vedno se srečam z novimi izzivi! Pred kratkim sem se preizkusila kot mentorica v resničnostnem šovu Va Por Ti in moja ekipa je na koncu zmagala. Zaključila sem s svojo vlogo v gledališki predstavi La era del rock, ki je bila moja prva glasbena komedija v gledališču. Zame je bila ta vloga ogromen izziv, ki je od mene zahteval veliko mero predanosti in discipline. Prečudovita izkušnja."

Dulce Maria je vzornica številnim osebam po vsem svetu. Kdo je tvoj vzornik oziroma vzornica?
"Emma Stone, sem mnenja, da je izvrstna igralka. Z veseljem bi se z njo tudi fotografirala."

Kaj si se naučila v teh dveh desetletjih v tej karieri?
"Sčasoma ugotoviš, da nekatere stvari le niso takšne, kot si jih predstavljamo, vendar pa ti prav vsaka stvar pusti neko novo izkušnjo, iz katere se lahko nekaj naučimo. Kaj hitro ugotovimo, da niso vse stvari rožnate, a kljub temu, da je življenje vse prej kot lahko, so na naši poti povsod luči, sanje in angeli, ki nam dajejo razlog, zaradi katerega se še naprej borimo."

Če pogledamo v bližnjo prihodnost, lahko kmalu pričakujemo novo ploščo?
"Ne, vendar pa to poletje pripravljam posebno presenečenje. Ne gre za novo ploščo, je pa povezano z glasbo."

Ko tema nanese na modo, kako bi opisala tvoj stil oblačenja?
"Na koncertih imam rada bolj rokersko-glamurozen stil, doma, ob vsakdanjih opravilih pa se bolje počutim v malce bolj hipi stilu."

Najboljši modni nasvet, ki si ga kdaj dobila?
"Nosi oblačila, ki so ti najbolj všeč, saj se boš v njih počutila odlično in se ti bodo zelo dobro podala."

Naša osebnost je močno odvisna od naših bližnjih, družine. Kaj si se ti naučila od tvoje družine?
"Vedno veliko govorimo o Bogu, o veri, o potrpežljivosti."

Kaj počneš ob družinskem popoldnevu?
"Ob vikendih si privoščimo pečene ribe - moj oče zelo rad kuha in ima na vrtu svoj žar, ki ga zelo pogosto uporablja -, mama je zadolžena za testenine. Poleg tega zelo rada grem v kino, po nakupih, v spa, rada imam povsem vsakdanje stvari. Včasih ne počnem ničesar in si preprosto privoščim počitek."

Ko že govorimo o počitku, če bi odšla na osamljen kraj, kamor bi lahko s seboj odnesla le tri stvari, katere stvari bi izbrala?
"Knjigo, zvezek in glasbo."

Vir fotografije: DMworldSVK
Vir intervjuja: Hola, DulceOnlineNews