torek, 2. junij 2015

Dulce Maria in njen stil oblačenja


Dulce Maria ima za sabo zelo dolgo kariero v svetu glasbe in igralstva, med svetovno znane zvezde pa jo je izstrelilo njeno delo v zelo uspešni skupini RBD. Od takrat spoznavamo njen prav poseben slog oblačenja, kjer moda ni tako zelo pomembna, kot izražanje njene celotne osebnosti s pomočjo oblačil.

Sedaj, ko Dulce Maria uspešno nadaljuje svojo kariero kot solistka, lahko vidimo, da ostaja zvesta svojemu stilu, kateremu je dodala zapeljiv pridih, kar pri njej obožujemo. Povsem jasno je, da se je pevka prelevila v pravo, zapeljivo, seksi žensko, kar tudi želi pokazati, obenem pa noče izgubiti svojega bistva.

Najbolj nam je všeč izgled na sliki spodaj, kjer je videti zelo seksi, obenem pa zelo nežna, ženstvena. Izgleda kot lutka! Izbrala je osnovno barvo (sivo), ki omogoča, da lahko svoj izgled obrneš v katerokoli smer. Mehiška lepotica je sivo kombinirala z rožnatim krilom, s katerim je zajela stil "Lolita". Stil Dulce Marie je mešanje različnih trendov in ravno zaradi tega ustvarja edinstvene videze.


Wow in še enkrat wow! Resnično nam je všeč, ko se Dulce odloči za "dark" izgled. To nas spominja na uporniško in intenzivno Roberto iz telenovele Rebelde. Njena kombinacija prosojnega blaga, kože in čipk je dala dobre rezultate, obenem pa je takšen stil skoraj nemogoče kopirati. S takšnimi petkami pa pevka izgleda seksi in divja.


Izgleda, da so pevki petke na sliki zgoraj precej všeč, saj jih je obula še za drugo priložnost. Vidimo jo lahko z zelo seksi postavo in prepričani smo, da pevka kar nekaj časa preživi tudi v kakšnem fitnes centru. 'Mreža' na oblačilih daje pevki prav poseben seksi izgled. 


Tudi eleganca je del sloga Dulce Marie, kar dokazuje z obleko spodaj. Obožujemo transparenten del obleke zgoraj, kar poudarja njene ženske atribute. Široko krilo ji dodaja seksi in prefinjen izgled. Rdeča barva las daje mladosten in uporniški videz vsem njenim stilom oblačenja.


Kako se vam zdi naslednji stil? Nas je povsem očaral! Moderno in glamurozno sta edini besedi, ki to najbolje opišeta. Sivi in črni dodatki na obleki Dulce Marie nam jasno kažejo, da je povsem lahko združiti eleganco in zabavo. Pevkin stil oblačenja je vse prej kot dolgočasen!


In kot zadnje lahko pevko vidimo v večerni obleki. Njena črna obleka je preprosta, obenem pa tudi elegantna, kar kaže na to, da se Dulce Maria zaveda, da je lahko preprostost zelo laskava. Tudi dodatki in ličila se odlično prilegajo obleki. Dulce Maria je ženska, ki je sama ustvarila svoj trend oblačenja.


Vir: Terra