sobota, 13. junij 2015

Dulce Maria na druženju z oboževalci v Čilu


V zahvalo vedno bolj popularnim socialnim omrežjem, vam prinašamo zadnje novice o pevkinem druženju z oboževalci v Čilu. Tam poznamo eno izmed oboževalk, ki pevki sledi že vse od njenega prihoda v državo, in je toliko prijazna, da ravno za naš blog z nami deli vse informacije, ki jih izve. 

Včeraj je potekalo druženje z oboževalci, kjer je Dulce izdala kar nekaj novih novičk, ki jih do sedaj še nismo vedeli. Druženja so se udeležili oboževalci vseh starosti, samo zaradi Dulce so številni pripotovali iz držav, kot so na primer Argentina, Brazilija, Ecuador ... 

Kot vemo, je bila lani predstavnica Latinske Amerike tukaj, v Evropi, kjer je prejela nagrado MTV EMA za najboljšo izvajalko. No, včeraj je izdala, da je nagrado EMA že prejela, vendar je pozabila objaviti fotografijo, oboževalcem pa je obljubila, da bo doma z nagrado posnela 'selfie' ter ga objavila samo za nas. 


Prejela je že več ponudb za vloge v filmih, a se je za temeljit premislek odločila le pri dveh predlogih. V načrtih ima tudi nekaj, kar je povezano z živalmi in njihovo zaščito, vendar o tem ni izdala še nobenih podrobnosti. Predvidevamo, da bo verjetno nekaj podobnega, kot je naredila v videoposnetku za PETA Latino, v katerem ljudi prosi, naj ne obiskujejo cirkusov. 

Dulce je po skupini RBD naredila veliko novih stvari, pred njo je velika prihodnost v svetu igralstva, a se je na druženju še vedno našlo veliko oboževalcev, ki so pevko spraševali o telenoveli Rebelde in skupini RBD, zaradi česar, veliko drugih oboževalcev pevki ni moglo zastaviti veliko vprašanj o njeni prihodnosti in prihajajočih načrtih. 

Dulce je prisotnim zaupala, da nove plošče še hitro ne bo izdala, vendar pa že posluša pesmi, piše besedila in išče nov material, ki bi lahko postal del njene nove plošče. 

Vsi oboževalci iz Čila pa se strinjajo v eni stvari, in sicer je pevka v živo prečudovita. Na žalost veliko več informacij še nimamo, saj naša prijateljica iz Čila še ni naložila veliko fotografij in videoposnetkov. Takoj, ko izvemo kaj novega, vas obvestimo.

Vir: Michelle DM