torek, 30. junij 2015

Dulce Maria v snemalnem studiu


Zadnjih nekaj dni se je na socialnih omrežjih pojavilo nekaj fotografij Dulce Marie v snemalnem studiu. Pred nekaj urami pa je tudi sama objavila fotografijo iz studia, pod katero je zapisala: "Počnem vragolije ..."


Na eni izmed fotografij jo je mogoče videti s pevcem in producentom Raymondom Castellonom ter zelo znanim tekstopiscem Gilbertom Glessom. Dulce je že nekajkrat sodelovala z znanimi imeni, kot so na primer Alejandro Fernandez, Ednita Nazario, Tego Calderon in Julio Voltio. Gilberto Gless je znan po tem, da se njegova besedila prelevijo v uspešnice, trenutno je njegovo najbolj znano besedilo pesem z naslovom Corazon Partio, katero prepeva Alejandro Sanz.


Le kaj Dulce kriva pred nami? Pred kratkim je v enem izmed intervjujev povedala, da so snemanja nove plošče še zelo daleč, zato je sedaj veliko vprašanje kaj počne v snemalnem studiu? Morda snema naslovno pesem za telenovelo? Bo pred novo ploščo izdala kakšno posamezno pesem, kot se je to zgodilo s pesmijo Se como duele? Upajmo, da nas pevka ne bo pustila predolgo čakati.

Vir fotografij: Dulce Maria, Raymond Castellon, Gilberto Gless