torek, 16. junij 2015

Dulce Maria ne pozna meja - koncert v Čilu


Dulce Maria kot solistka še vedno žanje uspehe. Njene pesmi so prepevane v različnih mestih, ponekod niti ne govorijo njenega jezika. Najboljši dokaz sta njena koncerta v Sao Paolu in Buenos Airesu, kjer se je koncertov udeležilo več kot 5.000 ljudi, zaradi katerih so bile prav vse vstopnice za oba koncerta razprodane.

Z zapeljivimi oblačili, ki še vedno vsebujejo kanček nedolžnosti, si je izvajalka pesmi Antes Que Ver el Sol uspela zgraditi trdno, uspešno solo kariero, v svoji državi ter v drugih državah Južne Amerike pa krasi številne naslovnice zelo znanih revij.

Celoten nastop je bil enak nastopom v Braziliji in Argentini, tudi oblačila so bila podobna tistim. Skupaj je odpela dvajset pesmi, seveda so bile med odpetimi pesmimi tudi odlomki nekaterih pesmi skupine RBD. Med posameznimi pesmimi je večkrat nagovorila publiko, koncert pa se je v zgodovino zapisal kot brezmejni, saj so oboževalci v dvorani obesili velik plakat z napisom: "Hoy no existen fronteras" (danes meje ne obstajajo). 

Na žalost (še) nikjer v medijih ni izšel noben članek o koncertu, oboževalci iz Čila pa do sedaj na internetu še niso objavili veliko fotografij in videoposnetkov, zato več informacij iz koncerta še nimamo.