sobota, 21. marec 2015

Kdo bi moral prejeti nagrado KCA ZDA?


Na seznamu letošnjih nominirancev za nagrade KCA (Kids Choice Awards) 2015 je veliko znanih pevcev, pevk in skupin, ki se morajo s pomočjo svojih oboževalcev boriti za zmago. Letos si nominacijo v kategoriji Artista Latino Favorito (Najljubši latino izvajalec) delijo mehiška pevka Dulce Maria in prav tako mehiška skupina CD9, argentinska pevka Lali Esposito ter Kolumbijec Maluma.


Dulce Maria se na glasbeno sceno vrača s številnimi obveznostmi, ne samo s koncertno turnejo, s katero bo obiskala več držav Latinske Amerike, temveč hoče na svoj seznam dodati še en uspeh, in sicer nagrado KCA ZDA 2015.

Dulce Maria je svojim oboževalcem svoje veselje nad nominacijo in željo, da glasujejo zanjo, sporočila kar na svojem Instagram računu. Konkurenca v njeni kategoriji je vse prej kot lahka, saj so njeni nasprotniki njeni rojaki, fantje iz skupine CD9.

Glede na anketo, opravljeno na spletni strani, trenutno s kar 77% glasov vodi Dulce Maria, vendar pa to seveda ni končni rezultat. Še vedno lahko za Dulce Mario glasujete TUKAJ (glasujete lahko kolikokrat želite, ko pustite svoj glas, pritisnete tipko Esc, da osvežite stran in lahko ponovno glasujete). Za pevko pa lahko glasujete tudi na Twitterju, in sicer, da povsem NA KONCU vsakega tweeta zapišete: #VotaDulceMaria #KCA (za tema zapisoma ne sme biti ničesar drugega, če želite, da vaš glas šteje).