sreda, 11. marec 2015

Dulce Maria zasijala na karnevalu Coatzacoalcos v Veracruzu


Dulce Maria je znova sijala, tokrat na karnevalu v Veracruzu, kjer je pevka uživala v trenutkih s svojimi oboževalci ter seveda obiskovalci karnevala. Pevka je na svojem Instagramu delila fotografije iz dogodka, katerega sta med drugim obiskala tudi Jose Ron in Ninel Conde, obenem pa je izkoristila priložnost ter se organizatorjem zahvalila za povabilo.

Pevka se je na kraju dogodka pojavila v zelo seksi črni obleki z raznimi dodatki v zlati barvi. 

In ravno fotografije, ki že krožijo po vseh socialnih omrežjih, so tiste, ki jasno kažejo, kako je pevka uživala. In vse to zahvaljujoč močni podpori svojih oboževalcev, ki v tem trenutku veliko časa porabijo za glasovanje, saj je Dulce nominirana za nagrado Kids Choice Awards 2015, zmagala pa bo le v primeru, da bo zbrala več glasov od skupine CD9 in Maluma, ki niso ravno lahka konkurenca. 


Toda trenutno je Dulce Maria uspela pobegniti številnim obveznostim ter si privoščiti kratek oddih, stran od koncertov ter predstav v muzikalu Rock of Ages. Vendar pa ni pozabila obiskati svojih oboževalcev in je tako 4. marca v Teletonovi ustanovi CRIT obiskala otroke, ki se tam zdravijo. Tako je javnosti pokazala svojo solidarnostno plat, z vsemi otroki pa je bila zelo ljubeča in ljubezniva. 

Prav vsi imajo radi Dulce Mario.


Čeprav vsi vemo, da imajo Dulce Mario vsi radi, smo s tem mislili, da je trenutno zelo iskana iz vseh koncev in krajev. Vse od ponovne združitve skupine Jeans je Dulce Maria prejela veliko število povabil in obveznosti, za katere nismo povsem prepričani, da jih bo uspela izpolniti. Dulce Maria je bila s strani nekdanjih članic povabljena, da se ponovno pridruži skupini, s katero je leta 2000 posnela studijski album. Čeprav naj bi med članicami skupine in nekdanjo članico skupine RBD potekala pogajanja, je Dulce dala jasno vedeti, da je trenutno osredotočena na svojo solo kariero. Dulce se bo po končanih predstavah v gledališču ponovno osredotočila na koncerte in turnejo, s katerimi načrtuje tudi vrnitev v Evropo. 


Med nastopi v gledališču in koncertno turnejo ima pevka zelo malo prostega časa, vendar pa bo med številnimi obveznostmi morala najti prost trenutek, da se bo udeležila poroke svoje prijateljice Anahi, ki se bo čez nekaj mesecev poročila s politikom Manuelom Velascom. Kljub govoricam, da bi naj med njima vladala velika tekmovalnost, sta Anahi in Dulce dali vsem jasno vedeti, da sta zelo dobri prijateljici (kar smo lahko videli tudi na fotografijah, posnetih na večerji, na kateri so se zbrali nekdanji člani skupine RBD).

Vir: Zeleb