nedelja, 8. marec 2015

Dulce Maria z javnostjo delila svoj zabaven obisk otrok Teletonove ustanove CRIT

Ne glede na to koliko dela ima Dulce Maria, nekdanja članica skupine RBD, vedno najde čas, da na plan privabi svojega solidarnega duha. Ta teden je pevka malce sprostila svoj urnik ter obiskala otroke v Teletonovi rehabilitacijski ustanovi CRIT. Izkušnjo je opisala kot "življenjsko izkušnjo".


"Danes zjutraj ob mojem obisku ustanove CRIT. Prečudovito je deliti svoj čas s temi angeli ter videti njihove iskrene in hvaležne nasmeške. Resnično nam dajejo prav veliko in posebno življenjsko lekcijo ... To je najboljši način za boljše počutje, obenem pa nekomu ponudiš pomoč, ki jo potrebuje," je pevka zapisala na svojem Instagramu (4. marca).

Poleg napisanega sporočila je glavna igralka telenovele Rebelde s svojimi oboževalci delila fotografije najlepših trenutkov, ki jih je preživela z otroci, ki so tam na zdravljenju.

Pevka bo kmalu pričela svojo svetovno turnejo Sin Fronteras On Tour, vendar pa je se je pred tem želela posvetiti odmerku veselja in solidarnosti. Pevka že načrtuje svojo turnejo po Latinski Ameriki in Evropi, zaradi česar se je morala odreči glavni vlogi v muzikalu Rock of Ages, projektu, s katerim se je prvič predstavila na gledaliških odrih.


Dulce Maria se bo, po zelo uspešni ponovni izdaji knjige Dulce Amargo, ki jo je decembra predstavila na mednarodnem sejmu v Guadalajari,  popolnoma posvetila svoji solo karieri. Poleg njene uspešne pisateljske izkušnje pa se je pevka udeležila tudi zelo težko pričakovanega srečanja nekdanjih članov skupine RBD, ki so se pred kratkim srečali na prijateljski večerji.

Vir: HOLA