torek, 10. marec 2015

Kaj je Dulce Maria povedala o vrnitvi skupine RBD?


Čeprav sta že Maite Perroni in Christopher Uckermann javnosti razkrila, da ne načrtujejo vrnitve skupine RBD na glasbene odre, številni njihovi oboževalci upajo, da se bo zgodilo ravno to. Sedaj pa je njihovo iluzijo končala tudi Dulce Maria.

Pevko so novinarji ujeli na mehiškem letališču, ko se je vračala iz promocije svoje plošče Sin Fronteras, ter jo povprašali o morebitni vrnitvi skupine.


"Dvomim, da je v tem trenutku mogoča vrnitev skupine, bilo pa je zelo lepo, da smo se srečali kot prijatelji," je povedala igralka Televise.

Govorice so se pričele februarja, ko so se Dulce, Anahi, Christian, Maite in Christopher zbrali na večerji. Čeprav so že takrat javnosti pojasnili, da je šlo samo za srečanje prijateljev, ki so obujali spomine na stare čase, je javnost preplavila želja o vrnitvi ene najbolj uspešnih skupin na svetu.

"Z vsemi sem se večkrat srečala, vendar pa se nikoli nismo dobili vsi skupaj, zelo lepo in zabavno jih je bilo znova videti, vendar pa je šlo samo za prijateljsko srečanje," je povedala Dulce Maria, ki bo s svojo novo turnejo kmalu obiskala Brazilijo, Kolumbijo, Argentino in Španijo.

Vir: Esmas