ponedeljek, 30. marec 2015

Dulce Maria uspešna na podelitvi nagrad "Kids Choice Awards 2015"


Podelitev nagrad Kids Choice Awards 2015 je zaključena. Čeprav je imela Dulce Maria kar težko konkurenco v svoji kategoriji, soočila se je z mehiško fantovsko skupino CD9 ter Belindinim "fantom" Malumo, je pevka v tej bitki zmagala.

Dulce Maria se je izkazala za favoritko v kategoriji Artista Latino Favorito (najljubši latino izvajalec), v kateri je bila pevka izbrana kot zmagovalka s strani svojih oboževalcev. V tokratnji izvedbi teh nagrad, je za svoje idole glasovalo več kot 500 milijonov ljudi, ki so tako podpirali svoje najljubše, ki so domov odnesli oranžen 'balon'. Dulce si je te nagrade zelo želela, saj je tudi na svojih socialnih omrežjih oboževalce poprosila, naj glasujejo zanjo. Dulce Maria je z osvajanjem nagrad KCA pričela leta 2011, ko je prejela nagradi v kategorijah Solista Latino Favorito ter Pro Social.


Tako se Dulce Maria v letu 2015 vrača kot ena najboljših pevk ter najbolj priljubljena latino izvajalka. Na oranžni preprogi se je tako sprehodila v družbi velikih zvezd, kot so na primer One Direction, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, itd.

Vir: Zeleb