četrtek, 19. februar 2015

Radio Formula: "Še vedno ni povsem znano ali bo Dulce Maria sodelovala v telenoveli Prevare"


Dulce Maria je pred kratkim ponovno izdala svojo knjigo Dulce Amargo, v kateri so zapisane njene izkušnje, doživetja in razmišljanja iz najstniških let ter izkušnje, ki jih je doživljala med potovanji s skupino RBD. Knjiga je v digitalni obliki na voljo po vsem svetu od 14. februarja dalje, kupiti pa jo je mogoče v španskem in portugalskem jeziku.

Pevka je dejala, da ta izdaja vsebuje nekaj novega gradiva, s katerim predstavlja svoje izkušnje iz najstniških let, etape, v kateri najstniki nikomur ne zaupajo in preživljajo težke trenutke. Ob tem je omenila, da si ljudje predstavljajo, da je njej vse postlano z rožicami, ker je slavna, vendar temu ni tako.

Ob vprašanju ali bo sodelovala pri telenoveli Prevare (La Usurpadora), je pevka povedala, da zaenkrat še ni imela nobenega kontakta s producentom in je povsem odprta tudi za kakšen igralski projekt.

Za konec je povedala tudi, da bi sprejela povabilo skupine Jeans, če bi jo članice skupine povabile na kakšnega izmed njihovih koncertov, ki jih pripravljajo.



Vir: Radio Formula
Vir videoposnetka: DMForoUnivision