sobota, 7. februar 2015

Dulce Maria se je poslovila od muzikala Rock of Ages


Lani junija nas je Dulce Maria razveselila z novico, da bo sodelovala pri mehiški gledališki izvedbi svetovno znanega muzikala Rock of Ages. Vse od premiere muzikala, ki se je zgodila 24. oktobra, je Dulce Maria prejela številne kritike za svojo interpretiranje Sherrie, a vendarle so bile prav vse kritike pozitivne.

Potem, ko se je januarja pričela druga sezona predstav v mehiškem gledališču, je Dulce v vlogi Sherrie včeraj, v okviru rednih predstav, nastopila zadnjič ter se tako poslovila od svojih soigralcev. Vendar pa to ni dokončno slovo, saj bo v vlogi Sherrie znova nastopila 25. februarja, ko bo igralska zasedba nastopila v Puebli. Trenutno pa še ni znano ali bo Dulce z ekipo odpotovala tudi v Brazilijo, kjer bodo nastopili v Sao Paolu in Riu de Janeiru. Sama Dulce je na twitterju povedala, da je njen nastop v tej državi odvisen od tega, kako se bodo datumi predstav pokrivali z datumi njene turneje.

Medtem pa vam spodaj prilagamo nekaj kratkih videoposnetkov, katere so oboževalci posneli včeraj, ko se je igralka poslovila od občinstva.




Vir videoposnetkov: Rock of Ages, Itzel_cookie