četrtek, 19. februar 2015

Dulce Maria je izdala kako velik izziv je bila zanjo vloga v muzikalu


Dulce Maria je lani prvič nastopila v muzikalu, za katerega priznava, da je bil zanjo velik izziv, vendar pa se od svoje vloge poslavlja, saj jo kmalu čaka svetovna turneja.

Rock of Ages je zvezdnici odprl svoja vrata, le ta pa je morala za vlogo v muzikalu uporabiti prav vse svoje izkušnje. "Zame je bila to prva izkušnja v glasbenem gledališču in za dobro izvedbo je potrebnih ogromno stvari ... prepevati v angleškem in španskem jeziku, naučiti se je potrebno vseh koreografij in scen, izpiliti je potrebno vsako podrobnost, zato smo pred premiero vadili štiri mesece brez prestanka."

Dulce Maria občuduje vse, ki so se posvetili temu žanru: "Spoštujem vse tiste ljudi, ki se ukvarjajo z glasbeno komedijo, saj je to ena najtežjih stvari na tem svetu, ko stojiš na odru si povsem prepojen z adrenalinom, saj se zavedaš, da v gledališču ni popravkov, ni prostora za napake. Vse je povsem v živo, ni posnetkov, gledalcem se predstaviš s svojim delom."


Ali bi to izkušnjo še kdaj ponovila? "Ne vem. Odkrito povedano sem to vlogo sprejela, ker občudujem ljudi, ki se ukvarjajo s tem žanrom ter tudi zato, ker je producent Gerardo Quiroz verjel vame in mi zaupal tako pomembno vlogo, kot je Sherrie. Vendar pa to ni stvar, kateri bi se posvetila za vedno."

Kot ženska, ki ima rada izzive, se je Dulce soočila z enim največjih v svoji karieri, ki ji je dal veliko zadovoljstva: "Na srečo so bili ljudje čudoviti in so me zelo lepo sprejeli, kar zelo cenim."

Pevka in igralka se bo 25. februarja z muzikalom predstavila v Puebli, nato pa odhaja na turnejo Sin Fronteras Reloaded Tour, s katero bo obiskala države, kot so Brazilija, Kolumbija in Argentina.

Vir: Quien