sreda, 18. februar 2015

Dulce Maria bi lahko postala del igralske zasedbe telenovele Prevare


Nobenega dvoma ni, da je bila telenovela Prevare (La Usurpadora) ena najpomembnejših izdelkov Televise, glavno igralko Gabrielo Spanic pa je dobesedno izstrelila med zvezde. No, pojavile so se govorice, da se pripravlja 'remake' te telenovele, katere producent leta 1998 je bil Salvador Mejia, med glavnimi igralci v telenoveli pa so bili Fernando Colunga, Gabriela Spanic, Libertad Lamarque, Arturo Peniche, Mario Cimarro, Chantal Andere in Dominika Paleta.

Čeprav so se govorice šele pojavile, je v javnost prišlo že kar nekaj znanih imen, ki jih povezujejo z določenimi vlogami. Govori se, da bi moška glavna vloga lahko pripadla Kunu Beckerju, čeprav on trenutno naj ne bi bil zainteresiran za vloge v telenovelah.

Kdor pa te možnosti ne izključuje, je Dulce Maria, ki bi se kmalu lahko vrnila na televizijske zaslone v vlogi dvojčic, ene prijazne ter druge zlobne. 

Druga imena, katera povezujejo z novo različico te telenovele so Ludwika Paleta in Anahi, toda bodoča prva dama Chiapasa je brez dvoma preveč zaposlena s svojo fundacijo in pripravami na poroko, zaradi česar je le malo verjetnosti, da se bo vrnila v igralske vode.