torek, 24. februar 2015

Dulce Maria bo prvič nastopila v Bogoti, Kolumbiji

V Bogoti bodo kolumbijski oboževalci prvič imeli priložnost uživati v enem najbolj pričakovanih koncertov vseh časov: prihaja koncert iz turneje Dulce Maria Sin Fronteras Reloaded Tour, na katerem bo Dulce Maria svojim oboževalcem pokazala svoje glasbene veščine v spektakluarnem šovu v živo.


Koncert bo potekal v nedeljo, 26. aprila v prostorih Teatra Monopol, kjer oboževalci ne bodo uživali samo v pevkinem nastopu, temveč bodo imeli tudi možnost zasebnega srečanja z njo tik preden bo le ta stopila na oder. 

Dulce Maria je svoj uspeh doživela z vlogo uporniške Roberte v telenoveli Rebelde, ki je bila tudi povod za ustanovitev glasbene skupine RBD, le ta pa je postala svetovni fenomen. 

S skupino je Dulce Maria obiskala več kot 36 držav in več kot 160 mest, v mnogih izmed teh krajev pa sploh ne govorijo španskega jezika. Vendar pa to ni bila ovira za uspeh, kot je na primer zapolniti do zadnjega kotička gromozanski stadion Maracana v Braziliji. Skupina RBD je prodala več kot 60 milijonov plošč (prejeli so 6 diamantnih, 71 zlatih in  84 platinastih priznanj), v digitalnih trgovinah, kot so iTunes in Amazon so prodali več kot 17 milijonov singlov v digitalni obliki, prodali pa so tudi 4 milijone DVD-jev.

Od takrat je Dulce Maria kot pevka, igralka, model in pisateljica nizala uspeh za uspehom. Vloge v telenovelah, glasbene predstave v živo in njeno sodelovanje kot mentorica v glasbenem resničnostnem šovu jo označujejo kot eno eno najbolj mladih, slavnih in vplivnih figur na svetu.

Seveda Kolumbija ne bo zamudila priložnosti, da si prvič v njeni solo karieri ta spektakel ogledajo v živo, na katerem bo svetovno znana zvezda Dulce Maria predstavila svoje glasbeno popotovanje, na katerem bo prepevala svoje stare uspešnice ter seveda pesmi, ki prihajajo iz njenega najnovejšega albuma Sin Fronteras.