sreda, 25. julij 2012

Zapolnjen urnik Dulce Marie v Braziliji

25.7.2012
Čeprav je Dulce odšla v Brazilijo, kjer naj bi posnela svoje kratko sodelovanje v telenoveli Rebelde, je njen urnik nabito poln. 



Včeraj zgodaj popoldan, po našem času, je Dulce prispela v Rio de Janeiro, kjer jo je na letališču pričakalo kar precejšnje število oboževalcev. Iz letališča so jo takoj odpeljali v hotel Sheraton Barra, kjer so jo nastanili, oboževalci pa so ji pridno sledili na vsakem koraku. V roku nekaj minut se je pred glavnim vhodom hotela zbralo več kot 150 oboževalcev, ki so prepevali pesmi ter kričali "DULCE EU TE AMO" (Dulce, ljubim te), da bi pritegnili njeno pozornost. 
V hotelu so zaradi njene nastanitve močno poostrili varnost ter mladi pevki niso dovolili stopiti iz hotela, da bi pozdravila svoje oboževalce. Toda vsi, ki vsaj malo poznamo Dulce Mario vemo, da Dulce tega ni sprejela. Najprej se je pojavila v veži, kjer je vsem oboževalcem pomahala ter jim pošiljala poljubčke, kasneje pa je s svojo pomočnico organizirala gručo oboževalcev, ki so vstopali dva po dva v vežo hotela, kjer se je z njimi fotografirala, jim dajala avtograme ter spregovorila kakšno besedo. V svojo sobo se je vrnila šele, ko je  odšel še zadnji oboževalec.
Kmalu zatem so sledili številni intervjuji, ki so vsi potekali v hotelu, saj Dulce, kot je že navedeno zgoraj, ni bilo dovoljeno zapuščati hotela.
Zapolnjenega pa ni imela samo včerajšnjega dne. Danes bo morala zgodaj vstati, saj jo čaka naporno snemanje v studijih Recnov. Seveda ji bodo tudi danes skrbno in na vsakem koraku sledili njeni oboževalci, katerim se bo z veseljem posvetila, če bo le imela čas.
Jutrišnji dan bo znova preživela na snemanjih, toda tokrat bodo snemanja potekala na prostem, zatem pa jo bodo brazilski uporniki odpeljali na ogled mesta s helikopterjem. V petek bodo snemanja znova potekala v studiju Recnov, v soboto pa bo poskrbela za zadnje podrobnosti snemanj, zatem pa sledi slovo od Braziljie ter odhod domov.
Govori se, da bo pevka v telenoveli odpela eno od njenih balad "Ingenua" (Naivna) in to v portugalskem jeziku.
Upajmo da bo to zanjo še eno novo nepozabno potovanje, definitivno pa se bo domov vrnila z novo izkušnjo, za sabo pa bo pustila zadovoljne in srečne oboževalce, ki so jo imeli priložnost spoznati.