torek, 17. julij 2012

Novice meseca julija



2. avgusta se bo pevka udeležila prestižnih nagrad Premios Texas, kjer je nominirana kar v dveh kategorijah: Njaboljša ženska izvajalka (Mejor Vocalista Femenina) in Najboljša Rock/Pop izvajalka (Mejor Artista Rock/Pop. Karte so na prodajo od 4. julija dalje.

17. in 18 avgusta se bo Dulce nahajala v Ekvadorju, kjer je gostja na turneji Luisa Fonsija.

Video Inevitable je ta mesec presegel 12.000.000 ogledov.

Duet, ki ga je posnela z Rio Roma, se bo nahajal na posebni izdaji plošče 'Al Fin Te Encontre', ki bo v digitalnih trgovinah na voljo od 24. julija.

Na Kids Choice Award Mexico 2012 (KCA Mexico) je nominirana kot Najljubša latino izvajalka (Solista Latino Favorito).

Nekje konec meseca avgusta oziroma v začetku meseca septembra, bo na mehiški televiziji predvajan del telenovele Miss XV, v katerem sodeluje tudi Dulce.

Dulce bo tudi letos sodelovala z Pepsi Music, saj je pred kratkim potrdila svoy nastop na Pepsi Music 2012, ki bo potekal v Santa Cruzu v Boliviji.

10. julija se je Dulce udeležila snemanj fundacije 'En Nuestras Manos', kjer se je pridružila številnim latino zvezdnikom. Namen fundacije je iskanje rešitev za zmanjšanje revščine v Mehiki.

Konec meseca julija bo Bolgarski kanal 'MAD TV' naredil reportažo o Dulce.

11. 7. 2012 je Dulce svoje brazilske oboževalce razveselila z novico, da bo v dveh tednih znova potovala v njihovo državo, kjer bo nastopila v enem delu brazilske različice telenovele Rebelde.