petek, 20. julij 2012

Dulce se vrača k telenovelam, tokrat kot pevka naslovne pesmi telenovele Zadnje leto

17.7.2012


Čeprav ne na set snemanj, se Dulce Marija vrača na male zaslone, tokrat kot izvajalka nove MTV-jeve produkcije, Zadnje leto, ki bo na male zaslone prišla septembra tega leta.
Nekdanja članica skupine RBD je skupaj z glavnimi junaki zgodbe posnela videospot, ki bo predstavljal tudi uvodni spot v telenovelo. Koncept pesmi je noč zabave v glavnem mestu Mehike, na kateri se bo pojavila Dulce z zasedbo.
Videospot, ki pripoveduje zgodbo dveh maldostnikov, Martina in Benjamina, katera sta oba zaljubljena v Celeste, bo premierno predstavljen 7. avgusta v programu Making The Video.
To ni prvo sodelovanje Dulce Marije v telenoveli za najstnike, v začetku meseca junija je mehičanka s svojimi sledilci na twitterju delila svojo fotografijo z delom zasedbe uspešne telenovele Miss XV, kjer bo nastopila v enem delu.
Pred kratkim je pevka sporočila, da se je snemanje njenega resničnostnega šova v Los Angelesu preložilo. Pevka je pojasnila, da ji je izredno težko ločiti se od svoje družine in prijateljev ter seveda predvsem od svojega fanta Rodriga Reyesa, kateremu je nekdanja članica skupine RBD že pred časom dala svoje srce.


Vir: http://mx.hola.com/musica/201207171854/dulce-maria-tema-telenovela/