torek, 17. julij 2012

Dulce Marija bo kmalu na Ecuavisa

13.7.2012
Dulce je preko svojega twitterja potrdila, da se v tem trenutku popolnoma posveča glasbi, še posebej sedaj, ko pripravlja novo ploščo, od katere se pričakuje, da bo presegla uspeh prejšnje.


"Ko se boriš, da bi dosegel svoje sanje, se tvoje sanje borijo zate. Predana sem glasbi in se trenutno nimam namena vrniti k igranju," je pevka povedala svojim oboževalcem na twitterju.
Njeni zadnji projekti, kot je na primer The Dulce Maria Reality Show, predstavljajo novo etapo v njenem življenju, v kateri se hoče veliko naučiti in jo hoče maksimalno izkoristiti: "Odlično sem, doživljam nove izkušnje, ob sebi pa imam ljudi, ki jih imam rada. Doživeti moraš nove stvari, če hočeš še naprej 'rasti' (v glasbenem smislu) in pisati besedila, ki govorijo o tebi in tvojih čustvih."
Na twitterju je objavila tudi, da bo kmalu obiskala Ekvador in Ecuavisa jo bo že drugič pričakala z odprtimi rokami, da bo lahko znova navdušila svoje oboževalce s svojim talentom in lepoto.

Vir: http://www.ecuavisa.com/programacion-novelas/51695-dulce-maria-estara-muy-pronto-en-ecuavisa.html#.UACoQ0tqqz5.twitter