petek, 20. julij 2012

Dulce Maria poje naslovno pesem telenovele Último Año (Zadnje leto)

17.7.2012
7. avgusta si boste lahko ogledali videospot pesmi "Es un drama", naslovno pesem MTV-jeve nove telenovele.




Velika novica!
Dulce Marija, superzvezdnica latino pop scene, je posnela naslovno pesem "Es un drama" za MTV-jevo telenovelo Zadnje leto. Omenjena telenovela prihaja na male zaslone 3. septembra na program MTV Latin America. Toda še prej...
V torek, 7. avgusta, bo MTV ekskluzivno predstavil videospot pesmi "Es un drama"! Premiera videospota bo pospremljena tudi z Making The Video, kjer si bodo lahko oboževalci slavne pevke ogledali kako so potekala snemanja težko pričakovane vrnitve slavne mehičanke na glasbeno sceno.
Za že zgoraj omenjeno pesem je besedilo napisala mehiška pevka Paty Cantu, posneta pa je bila ekskluzivno za telenovelo Zadnje leto. Videospot za pesem je bil posnet meseca maja v glavnem mestu Mehike pod produkcijo MTV-ja. V njem bomo videli Dulce Marijo ter seveda glavne junake telenovele na zabavi.
"Es un drama" napoveduje vrnitev Dulce Marije v svet glasbe po tem, ko je žela ogromne uspehe z albumi Extranjera 1a parte in Extranjera 2a parte. Z novo pesmijo se je podala v nove, bolj rokerske vode, česar pri njej nismo ravno vajeni. Trenutno je v polnih pripravah na svoj nov album, ki bi naj izšel konec leta 2012.
Zadnje leto je tretja MTV-jeva produkcija v latinski ameriki kar se telenovel tiče. Snemanja potekajo v Mehiki, telenovela pa bo na male zaslone prišla 3. septembra.
V telenoveli bomo spoznali na pogled popolnega fanta, Martina, ki se bo vključil v elitno šolo kot del programa izmenjave študentov. Živi z Benjaminom, zelo popularnim fantom, ki postane njegov najboljši prijatelj. Toda... oba se zaljubita v isto dekle. Nezaupanje med junakoma se prične, ko manipulativni Martin Benjaminu ukrade njegove prijatelje, njegovo popularnost ter njegovo celotno življenje. Benjaminovi prijatelji in družina so presenečeni, ko le ta začne z samostojno bitko, da bi razkril kakšen je Martin v resnici.
Igralsko zasedbo predstavljajo Mauricio Henao kot  Martín ,  Martín  Barba kot Benjamin, Kendra Santa Cruz kot Celeste ter Iliana Fuengo kot Fernanda. Del zasedbe so tudi Julia Urbini, Gimena Gómez, Paola Galina, Michel Duval, Norman Delgadillo, Polo Morín, Martín Navarrete, María José Suárez in Juan De Dio.


Vir: http://www.mtvla.com/noticias/es-un-drama-dulce-maria-ultimo-ano-novela-mtv?xrs=share_twitter