petek, 22. julij 2016

Dulce Maria razkrila nekaj podrobnosti o novem albumu


Prego novega Facebook live, je Dulce Maria izdala nekaj podrobnosti o svojem novem, že tretjem studijskem albumu, ki trenutno še nima imena. Pevka je med prenosom izdala tri naslove pesmi, ki se nahajajo na albumu, obenem pa nam je sporočila še eno žalostno novico. Čeprav naj bi album izšel septembra ali oktobra letos, se je izid preložil na leto 2017. Trenutno še ni znano zakaj je prišlo do tega zamika albuma. Več si lahko ogledate na posnetku TUKAJ

Kot že vemo, ena izmed pesmi nosi naslov Volvamos in je posneta v duetu s pevcem Joeyjem Montano. Pesem ni posneta v mehiški zvrsti reggaeton, temveč je bolj urbana, kar je trenutno zelo popularna zvrst.

Kmalu bo izdala nov singl, za katerega bo posnela neverjeten videospot, kot se je izrazila med prenosom.

Še ena pesem, ki se bo nahajala na albumu, nosi naslov Al otro lado de la lluvia. Pesem ni žalostna, govori o temi, ko nekdo v svojem ljubezenskem razmerju ne da vsega od sebe, temveč košček sebe skriva pred ljubljeno osebo. Producent Andres Saavedra, ki je ustvaril pesem Dejarte de amar, je pomagal pri besedilu in produkciji pesmi. Dulce je pomagala pri besedilu in melodiji pesmi.

No te olvides de mi je preprosta in vesela pesem, ki govori o razdalji, ki ločuje dve ali več oseb. 

Pesem Invencible govori o notranji moči.

To je vse, kar je pevka trenutno izdala. Kljub žalostni novici o izidu albuma, pa nas bo pevka kmalu razveselila z novo pesmijo in videospotu.