ponedeljek, 18. julij 2016

Dulce Maria in Joey Montana sta posnela še zadnjo pesem za pevkin album


Včeraj se je Dulce Maria znova zaprla v snemalni studio, kjer je s pevcem Joeyjem Montano posnela še zadnjo pesem za njen prihajajoči tretji studijski album. Glede na pevčevo objavo na Instagramu, pesem, ki sta jo posnela, nosi naslov Volvamos.

Producent pesmi je Victor Delgado, bolje poznan kot Predikador, ki je ustvaril uspešnico Picky, ki jo izvaja sam Joey Montana. Victor Delgado je priznani producent, ki je že prejel nagrado Latin Grammy za pesem Llamado de emergencia, ki jo izvaja  Daddy Yankee. Leta 2015 pa je na podelitvi nagrad BMI latin awards prejel nagrado za najboljšega producenta leta s pesmijo Que viva la vida, ki jo izvaja Wisin.

Kot smo lahko videli v zadnjih dneh, je Dulce povsem predana snemanju tega zadnjega albuma, kar je jasno razvidno iz pevkinega truda ter tudi pri sprejemanju odločitev, ki bodo ta izdelek brez dvoma popeljale do uspeha.

Tudi Dulce se je na socialnih omrežjih razveselila zaključka tega zelo pomembnega projekta v njeni karieri. "Snemanje albuma sem zaključila na najboljši možen način. V čast mi je, da sem z Joeyjem Montano posnela to neverjetno pesem, ki nosi naslov Volvamos," je zapisala pevka.

Kaj lahko pričakujete od te pesmi pa si lahko ogledate na spodnjih dveh posnetkih, kjer so Dulce Mario posneli med snemanjem pesmi.