sobota, 16. julij 2016

Dulce Maria preko Facebook live v stiku z oboževalci


V noči iz četrtka na petek je Dulce Maria pripravila nov Facebook live. Kot smo v zadnjem času že vajeni, zvezdnica velikokrat uporablja to aplikacijo, s pomočjo katere je lahko v stiku s svojimi oboževalci, obenem pa lahko s pomočjo teh prenosov v živo izda kakšne novičke v zvezi z njeno kariero ali pa zanika ali potrdi govorice, ki morda krožijo po medijih. 

Tokrat je pevka izdala, da bo prihodnji teden dobila material iz novega albuma, ki je bil posnet v Los Angelesu. Trenutno mora posneti samo še eno pesem, ki bo posneta v duetu s pevcem Joeyjem Montano, za katero pa je prepričana, da nam bo zelo všeč.

Poleg tega, da je izdala kaj trenutno bere in nekaterih pozdravov, ki jih je poslala oboževalcem, se je Dulce tudi zahvalila vsem, ki zanjo glasujemo za nagrade KCA Mexico v kategorijah Cantor nacional favorito ter Chica trendy

Naslednji korak, ki jo čaka pred izdajo albuma je izbrati ime albuma ter pesem, ki bo predstavljala drugi single. Pevka je izdala, da ima že izbrane pesmi za novo turnejo, priprave na koncerte pa so že v polnem teku. Poudarila je, da si želi s tem albumom odpraviti tudi na turnejo po mehiki, vendar pa se to letos najverjetneje ne bo zgovilo. V primeru, da bi prišlo do kakršnihkoli sprememb, pa nas bo o tem seveda pravočasno obvestila. 

Dulce je priznala, da ima posnetih in shranjenih kar nekaj pesmi, vendar pa ni odvisno od nje, ali jih bodo vključili na album ali ne, saj ima ob sebi tudi ekipo iz založbe, ki pomaga pri izbiri vsake skladbe, s čemer poskušajo na album vključiti čim boljše pesmi, ki bodo ljudem všeč, imajo dobro, pozitivno sporočilo. Vendar pa pevka za te pesmi, ki se ne bodo nahajale na albumu, razmišlja o povsem novem projektu, s katerim bi nam jih lahko pokazala in predala.

Ob koncu prenosa nam je pevka zaželela lep konec tedna ter nam, tako kot vedno, predala enega izmed njenih nasvetov: "Ne moremo govoriti o stvareh, ki nam niso poznane, a kljub temu včasih vsi naredimo to napako. Bolje je, da se osredotočimo na naša življenja, na našo srečo. Ne smemo se osredotočati na stvari, ki se nas ne tičejo, ali na stvari, ki nam niso všeč."

Celoten Facebook live si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: Dulce Maria