ponedeljek, 28. marec 2016

Spoznajte kdo so producenti, s katerimi trenutno sodeluje Dulce Maria


Priprave na tretjo samostojno ploščo Dulce Marie so v popolnem teku. Pevka in igralka sodeluje z več različnimi, priznanimi producenti. Odločili smo se, da vam pripravimo kratek opis uspehov teh producentov, s katerimi trenutno sodeluje.

Alan Saucedo

Osvojil je številne nagrade Grammy, in sicer v kategorijah: Best latin rock, Urban or alternative album, Record of the year, Best engineered album, Best folk album in Best traditional tropical album.

Poleg tega je Alan sodeloval pri nastajanju plošč, ki so prejele zlato, platinasto in celo diamantno priznanje ob visokih številih prodaj. Sodeloval je z znanimi imeni, kot so Reik, Ha-Ash, Paty Cantu, Rio Roma, Juan Magan in Belinda.


Andres Saavedra

Osvojil je nekaj nagrad Grammy, in sicer dva Latin Grammyja in enega Grammyja iz ZDA.

Z Dulce je sodeloval že pri plošči Extranjera segunda parte ter pri njeni najnovejši pesmi Dejarte de amar. Poleg tega pa je sodeloval z znanimi imeni, kot so Alicia Keys, Juanes, Ricardo Arjona, Alejandro Fernandez in Luis Fonsi.


Yoel Henriquez

Osvojil je nekaj nagrad Grammy, in sicer v kategorijah Best tropical song ter Best Mexican regional song.

Poleg prejetih Grammyjev (Latino in ZDA) je Yoel prav tako prejel nagrade ASCAP Awards, Premios Oye in Billboard latin music awards. V svoji karieri je sodeloval z izvajalci, kot so Ricky Martin, Santana, Ha-Ash, Jaime Camil, David Bisbal in La mafia.


Monica Velez

Prejela je Grammyja v kategoriji Song of the year.

Z Dulce sta že sodelovali pri nastajanju pesmi Ingenua in Extranjera. Poleg tega je sodelovala tudi z izvajalci, kot so Tiziano Ferro, Camila, Luis Fonsi, Reik, Paulina Rubio, itd.