sobota, 21. november 2015

Dulce Maria na počitnicah v Italiji

Pred pričetkom snemanj novega projekta, s katerim se bo Dulce vrnila na naše televizijske zaslone, si je pevka in igralka privoščila kratke počitnice. Končna destinacija, ki si jo je izbrala nekdanja članica skupine RBD, je Italija. Tam uživa v lepotah mesta Rim, kjer ima tudi precej časa za razmiščjanje, saj s svojimi oboževalci na socialnih omrežjih ves čas deli fotografije in pozitivna sporočila. 


Po ekskluzivnem intervjuju za mehiško revijo HOLA je pevka naznanila, da je znova samska in na Twitterju je pokazala, da si je že opomogla od tega velikega preobrata v življenju, pokazala pa je tudi, da se v njej skriva kar velik del filozofinje. "Sončni zahod v Rimu. Čas je brezmejen, narava tudi. Vse, kar nam življenje odvzame, je že doseglo svoj namen v naših življenjih in bi nam v nasprotnem primeru jemalo moč in prostor za nove stvari, katere želi Bog sejati v naša življenja," je napisala v eni izmed objav.

Čeprav nam je Dulce zagotovila, da se je s fantom razšla v najboljših možnih pogojih, je obenem priznala, da je vseeno težko začeti znova. Toda odločena je znova najti samo sebe, ob svoji vrnitvi k telenovelam pa se želi vrniti k svojim koreninam.


Pevka je pripravljena  na nova presenečenja in doživetja, ki jih življenje pripravlja zanjo, trenutno pa si je privoščila malce razvajanja. Svoje bivanje v Rimu je izkoristila za obisk vodnjaka Fontana de Trevi, ob katerem si je nekaj zaželela in kot veleva tradicija, je vanj čez ramo vrgla kovanec. 

Po skrivnostni želji, katera nam ostaja neznana, si je Dulce privoščila tradicionalen italijanski sladoled. Tudi ta trenutek je pevka s svojimi sledilci delila s fotografijo, ob kateri je zapisala: "Gelato de nutella."

Vir: HOLA