ponedeljek, 30. november 2015

Dulce Maria je uživala v naklonjenosti svojih oboževalcev na Poljskem

Dulce Maria še ni zaključila svojih počitnic, saj je po raziskovanju Italije odpotovala na Poljsko, kjer se je srečala s svojimi najbolj zvestimi oboževalci. Čeprav ima pevka in igralka pred vrati številne projekte, je maksimalno izkoristila svoj prosti čas ter se odpravila na potep po Evropi.


Po obisku Rima, se je Dulce podala v vzhodno Evropo, kjer si je privoščila kratek sprehod po Poljskih ulicah. Tam se je ob pevki zbralo precejšnje število oboževalcev, ki so si z njo želeli preživeti nekaj trenutkov, ji dati kakšno darilce, ki simbolizirajo kako je pevkina kariera vplivala na njihova življenja. 

Nekdanja članica skupine RBD je po srečanju na svojih socialnih omrežjih objavila nekaj fotografij iz srečanja s svojimi občudovalci. Zbrani pa niso prihajali le iz Poljske, temveč so na srečanje pripotovali tudi iz Slovaške in Španije. "Hvala Poljska! Krakow, preživeli smo čudovit popoldan! Srečna sem ob svojem prvem obisku vaše države, polne zgodovine in čarovnije," je pevka zapisala ob fotografijah. Oboževalci so srečanje izkoristili in so z njo predčasno proslavili njen 30. rojstni dan, ki ga bo pevka praznovala 6. decembra.

Pred druženjem z oboževalci se je Dulce Maria sprehodila po ulicah mesta Krakov. Čeprav je igralka zelo očitno uživala na mrzlih ulicah, je svojim oboževalcem kljub temu poslala eno njenih, že zelo značilnih, pozitivnih sporočil. "Nekje, v enem kotičku sveta ... Povsod obstaja prostor, kjer smo lahko kot otroci, rišemo in pišemo po vsaki prazni strani, ki nam jih prinaša vsak nov dan. Tam je vse novo, čaka te kup presenečenj, tam ni časa za žalost, niti za strah, saj te na vsakem koraku čakajo nova presenečenja in nove izkušnje. Takšno je življenje danes! Prizadevajmo si tako živeti za vedno!" je napisala. 

Dulce se je na izlet v Evropo podala tik preden bo pričela s snemanji novega projekta, pri katerem jo bomo po nekaj letih znova lahko gledali na malih televizijskih zaslonih.

Vir: HOLA