torek, 20. oktober 2015

Dulce Maria zasenčila vse v oddaji "Sabadazo"


Dulce Maria je bilo glavno ime sobotne oddaje Sabadazo, kjer je kot gostja z gledalci delila svoje glasbene uspehe in dobre novice, katerih so se njeni oboževalci brez dvoma razveselili.

Nekdanja članica skupine RBD je že ob samem prihodu popolnoma obnorela občinstvo v snemalnem studiu, ki jo je pričakalo z bučnim aplavzom, glasnim kričanjem in izkazovanjem naklonjenosti.

O lo haces tu o lo hago yo je bila pesem, ki jo je Dulce prepevala vsem prisotnim, občinstvo pa ji je pri tem ves čas glasno pomagalo. 

Dulce je v oddaji spregovorila tudi o svoji vrnitvi k telenovelam,zaradi česar je povsem navdušena in vesela. Življenje bo dala zlobnici v telenoveli Corazon que miente, pričetek snemanj pa je že tik pred vrati.

Ker je v oddaji Sabadazo takšen običaj, so tudi Dulce pripravili presenečenje, v oddajo so pripeljali njeni dobri prijateljici Anahi (Samia) in Maite Perroni (Omar Chaparo), ki sta pohvalili njene uspehe, njihovo ponovno snidenje pa je bilo zelo čustveno.

To je bil tudi povod za pogovor o bližajoči se vrnitvi skupine Jeans, skupine, v kateri je Dulce prvič pokazala svoj veliki glasbeni talent. Dulce je pojasnila, da zaradi pomanjkanja časa ne bo sodelovala pri njihovi vrnitvi na glasbene odre, dejala pa je, da ima zelo lepe spomine na skupino in jim vedno želi le najboljše.

Voditelji oddaje so izpostavili tudi veliko srce Dulce Marie, saj veliko svojega časa in tudi denarnih sredstev namenja številnim dobrodelnim fundacijam. Trenutno denar zbira za Teleton, z zneskom pa bodo pomagali mehiškim otrokom s posebnimi potrebami.

Brez dvoma je Dulce poskrbela, da je bil večer v njeni družbi čudovit in poln presenečenj.

Vir: Televisa