sreda, 7. oktober 2015

Ali je v načrtih Dulce Marie nov videospot?


Včasih je potrebnih samo nekaj besed, da med oboževalci završi. Tokrat je bil potreben en sam tweet, da so se oboževalci Dulce Marie pričeli spraševati o pevkinih načrtih za prihodnost. Če sklepamo po nedavnih tweetih Iliane Fraga, nas bo Dulce morda prav kmalu presenetila z novim videospotom.


"Kakšen videospot bi radi videli, da posname Dulce? S kakšno tematiko? Želite da v njem pleše ali ne? Kakšno zgodbo bi želeli, da izraža?" je Iliana pred nekaj dnevi zapisala na twitterju.

Dulce je pred kratkim zaključila turnejo Sin fronteras, pred kratkim pa je medijem izdala, da že pripravlja material za novo ploščo. Nekatere pesmi naj bi že bile izbrane, zato bo pevka kmalu svoj čas preživljala v snemalnem studiu. To le še vzpodbuja ugibanja o morebitnem videospotu.

Sodeč po odgovorih, ki jih je Iliana prejela, si oboževalci želijo pesem, primerno za ples,v veliki večini si želijo, da bi v spotu Dulce Maria zaplesala kakšno koreografijo. Poleg tega so izrazili željo, da naj bo besedilo pesmi bolj resno, bolj odraslo, v skladu z njeno starostjo in izkušnjami.

Ali se bodo govorice uresničile ali ne, pa bo potrebno še malce počakati.

Vir: Latin Pop Brasil